HomeNieuwsEntertainmentErik Van Looy is (opnieuw) samen met DIT topmodel

Erik Van Looy is (opnieuw) samen met DIT topmodel

‘De Slimste Mens ter Wereld’-presentator Erik Van Looy geeft zijn relatie met Ingrid Parewijck opnieuw een kans. De twee waren eerder al enkele jaren samen.

Tijdens de eerste aflevering van het huidige seizoen van ‘De Slimste Mens’ vroeg jurylid Marc-Marie Huijbregts of Erik nog vrijgezel was. Daar antwoordde de 59-jarige presentator ‘nee’ op, al ging hij daar niet verder op in.

Op de cover van Vogue

Nu blijkt dat Erik opnieuw samen is met model Ingrid Parewijck (42), met wie hij een relatie had van 2017 tot 2020. Het is onduidelijk waarom ze destijds uit elkaar gingen, maar blijkbaar is de liefde tussen de twee nog groot genoeg om het een tweede kans te geven.

Kind uit vorige relatie

Ingrid Parewijck is een topmodel dat vaak gevraagd wordt in Londen en Parijs. Ze woonde voor haar werk ook enkele jaren in New York en sierde ooit zelfs de cover van Vogue. Ze heeft een 12-jarige zoon uit een vorige relatie met Stéphane Misseghers, de drummer van dEUS, Soulwax en Vive la Fête. Erik heeft een tienerzoon uit zijn relatie met Nadine, met wie hij van 1993 tot 2014 getrouwd was.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/erik-van-looy-opnieuw-samen-met-dit-topmodel

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels