HomeNieuwsEntertainmentEmily Ratajkowski boos op bodyshamers die DEZE foto bekritiseerden

Emily Ratajkowski boos op bodyshamers die DEZE foto bekritiseerden

Het bekende model Emily Ratajkowski heeft op haar Instagram uitgehaald naar enkele bodyshamers. Aanleiding was een foto waarop ze samen met een vriendin op het strand ligt. Sommige volgers vonden dat ze met opzet naast een ‘volslankere’ vrouw poseerde om haar eigen lichaam in de kijker te zetten.

Vorige week postte het 27-jarige model een strandkiekje van zichzelf en haar vriendin Caitlin King. Beide dames dragen daarop badkleding van Emily’s swimwear-lijn Inamorata. Enkele Instagramvolgers vonden het ongepast dat Emily naast de ‘volslankere’ Caitlin poseerde. “Je hebt deze foto bewust gepost om aan te tonen dat jouw lichaam mooier is dan dat van je vriendin”, reageerde iemand. “Dik zijn is noch mooi, noch gezond. Laten we alstublieft niet hypocriet doen”, schreef iemand anders.

Niet één ‘mooi’ lichaamstype

Emily verdedigde zich én haalde uit naar de bodyshamers. “Ik hou van mijn vriendin én haar lichaam en ik vind dat ze er super goed uitziet op de foto. Het is een heel schattig kiekje van ons terwijl we aan het bruinen zijn. Al deze haters zijn gek. Het feit dat je gewend bent om op het internet één lichaamstype te zien, betekent niet dat dat het enige is dat als ‘mooi’ aanzien moet worden”, klinkt het.

View this post on Instagram

Beach buns @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Instagram / @emrata

Het bericht Emily Ratajkowski boos op bodyshamers die DEZE foto bekritiseerden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels