Vind ons op

Zita

Entertainment

Eline De Munck maakt reclame in gewaagde outfit: «Gaat het om de bril of om het lichaam?» (foto)

Eline De Munck poseert op Instagram in een outfit die gedeeltelijk doorschijnend is om haar nieuwe bril voor te stellen. Ze krijgt heel wat complimenten op de shoot, al fronsten enkelen wel de wenkbrauwen.

Enkele dagen geleden raakte bekend dat Eline De Munck samengewerkt heeft met oud-wielrenner Tom Boonen aan een nieuwe bril: de ‘Odette Lunettes X Tom Boonen’-bril. Het montuur ervan werd ge-3D-print en bestaat uit castor beans, duurzaam ‘bonen’-materiaal. Tot 24 april krijg je trouwens 50% korting en betaal je slechts 149,50 euro in plaats van 299 euro.

Flashy outfit

Om het nieuwe pronkstuk in de kijker te zetten, kroop de 34-jarige onderneemster in een flashy outfit die weinig aan de verbeelding overlaat. Sommigen vonden dat de focus daarom iets te weinig op de bril zelf ligt. «Gaat het om de bril of om het lijf?», lezen we hier en daar in de reacties. De meerderheid overstelpt haar echter met complimenten. «Keep up the good work», « Topmeid», «Zo mooi», en «Sterke foto», wordt er gereageerd.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/eline-de-munck-maakt-reclame-gewaagde-outfit-gaat-het-om-de-bril-om-het-lichaam-foto

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top