Vind ons op

Zita

Eline De Munck gebruikt zonnecrème op ‘foute’ wijze, Astrid Coppens toont hoe ze borstvoeding geeft en Hilde De Baerdemaeker doet aan waterballet (foto’s/video)

Entertainment

Eline De Munck gebruikt zonnecrème op ‘foute’ wijze, Astrid Coppens toont hoe ze borstvoeding geeft en Hilde De Baerdemaeker doet aan waterballet (foto’s/video)

Een nieuwe dag, een nieuwe lading BV-prentjes!

Één beroemdheid uit het buitenland, dus laten we daarmee beginnen. Britney Spears toont zich weer van haar lenigste kant op Instagram:

https://www.instagram.com/p/B4JCI9MgQiq/

Ok, terug naar bekende koppen uit eigen land. Of moeten we Coppens zeggen? Astrid is namelijk nog steeds meer dan blij dat ze borstvoeding geeft. “Nadat ik na de bevalling voor het eerst borstvoeding gaf, had ik nooit durven denken dat ik het vier maanden lang zou kunnen volhouden. Ik ben zo blij dat ik dat wél gedaan heb en ik zal het blijven doen zolang ik kan, want dit is mijn #meditatie”, laat ze weten. En dat toont ze met een foto én een filmpje (druk even op pijltje naar rechts):

https://www.instagram.com/p/B4CVnAdn-5t/

Hilde De Baerdemaeker heeft er naar eigen zegge een nieuwe hobby bij: waterballet. En dat ziet er zo uit:

https://www.instagram.com/p/B4IWKHxhZM4/

Lize Feryn hangt het aapje uit:

https://www.instagram.com/p/B4FjpBZB5MQ/

En Eline De Munck toont op de tweede foto (druk op het pijltje naar rechts) dat ze blijkbaar niét goed weet hoe ze zonnecrème moet gebruiken…

https://www.instagram.com/p/B4H0VR0gobl/

Julie Vermeire, tot slot, is maar wat blij dat ze naar de halve finale van ‘Dancing with the Stars’ mag!

https://www.instagram.com/p/B4IwBObhLtO/

Foto: Instagram

Meer in Entertainment

To Top