Vind ons op

Zita

Eline De Munck deelt gewaagde foto van datenight met haar vriend: «Iemand gaat zich amuseren»

Entertainment

Eline De Munck deelt gewaagde foto van datenight met haar vriend: «Iemand gaat zich amuseren»

Eline De Munck vertoeft momenteel met haar vriend in Parijs. Daar hebben ze het duidelijk naar hun zin, zo blijkt uit haar Instagramverhalen.

Een half jaar geleden maakte Eline De Munck bekend dat ze een relatie heeft met ‘Rundskop’-regisseur Michaël R. Roskam (48). Momenteel bevinden ze zich in de stad van de liefde, Parijs.

Romantiek

Michaël heeft daar voor een fijne verrassing gezorgd, zo vertelt de 33-jarige oprichtster van het brillenmerk ‘Odette Lunettes’. «Wanneer je voor het werk naar Parijs moet en je vriend het meest romantische hotel van de stad geboekt heeft. Laten we ons klaarmaken voor datenight #iemandgaatzichamuseren», knipoogt ze op Instagram bij een foto waarop ze zonder kleren poseert voor de spiegel. Daarna vraagt ze aan haar volgers welke outfit ze moet aandoen. Uit de foto van hun tweetjes blijkt dat ze voor de tweede optie gekozen heeft.

Instagram Stories / @elinedemunck

Instagram Stories / @elinedemunck

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/eline-de-munck-deelt-gewaagde-foto-van-datenight-met-haar-vriend-iemand-gaat-zich-amuseren

Meer in Entertainment

To Top