HomeNieuwsEntertainmentEd Sheeran opent eigen pub in Londen

Ed Sheeran opent eigen pub in Londen

Eind deze zomer kondigde de Britse zanger Ed Sheeran aan dat hij zijn muzikale carrière anderhalf jaar op pauze zet. Droevig nieuws voor zijn fans, maar er is licht aan het einde van de tunnel. Sheeran heeft nu namelijk zijn eigen pub geopend in de Londense wijk Notting Hill.

Notting Hill ken je waarschijnlijk van de gelijknamige film en de verzameling bontgekleurde huisjes. Maar nu heeft de wijk er dus nog een bezienswaardigheid bij. Maak tijdens je bezoek vooral tijd voor een stop bij Bertie Blossoms, de pub van Ed Sheeran.

Bertie Blossoms

Samen met zijn manager Stuart Camp kocht Ed Sheeran een voormalig Spaans restaurant om er zijn eigen pub in te vestigen. Je kan er terecht voor een gezellig diner, maar ook voor een uitgebreid aanbod aan speciaalbieren. Een kolfje naar de hand van de Belgische fans van de zanger. Bovendien zit er ook een romantisch kantje aan Bertie Blossoms. De naam van de pub zou namelijk een verwijzing zijn naar Cherry Seaborn, de vrouw van Sheeran. Breng je samen met je lover – of je mede Ed Sheeran-fans – een bezoekje aan de Britse hoofdstad, vergeet dan zeker niet om een tafeltje te reserveren bij Bertie Blossoms.

Het bericht Ed Sheeran opent eigen pub in Londen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels