HomeNieuwsEntertainmentDua Lipa toont intieme vakantiefoto met haar lief

Dua Lipa toont intieme vakantiefoto met haar lief

De razend populaire zangeres Dua Lipa is terug thuis na een welverdiende vakantie in India met haar vriend. Dat ze er samen volop van genoten hebben, blijkt eens te meer uit haar Instagramfoto’s.

De 23-jarige zangeres van wereldhits zoals Be the One en New rules bezocht onder andere de Indische plekjes Ranthambore, Jaipur, Jodhpur, Kerala en Goa. Dat deed de in Londen geboren zangeres met Albanese roots samen met haar vriend Isaac Carew, een Brits model en kooktalent.

De twee zijn al samen sinds 2015, maar na een pauze van enkele maanden begin dit jaar zijn ze weer gelukkiger dan ooit. Dat blijkt uit enkele Instagramfoto’s waarop de twee elkaar innig omhelzen in badkleding.

India

Bij de bewuste foto’s benadrukt de knappe brunette dat India voor haar een enorme eyeopener was. “Ik heb twee weken vertoefd in India met mijn vriend. We hebben er onze batterijen opgeladen en ons laten onderdompelen in de magische cultuur, het eten en de tradities. Deze reis hebben we al lang willen maken, en we zijn zo blij dat we het gedaan hebben! Door de yogalessen om 5 uur ’s morgens ben ik weer helemaal klaar om ertegenaan te gaan”, klinkt het.

Dua Lipa heeft op Instagram meer dan twintig miljoen volgers. De bewuste post werd meer dan twee miljoen keer geliket.

Het bericht Dua Lipa toont intieme vakantiefoto met haar lief verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels