HomeNieuwsEntertainmentDrama in ‘Love Island’: Raphaëlla ziet haar Mattheüs onverwacht voor een andere...

Drama in ‘Love Island’: Raphaëlla ziet haar Mattheüs onverwacht voor een andere vrouw kiezen (video)

Pijnlijke wending in ‘Love Island’, waar Raphaëlla hoopte dat Mattheüs ook haar trouw wilde blijven, maar dat was niet het geval.

Raphaëlla en Mattheüs hadden het goed met elkaar, maar in Casa Amor leerde Mattheüs nieuwkomer Jaimy kennen. Bij het keuzemoment wacht Raphaëlla hem op en geeft ze aan dat zij hem trouw blijft. Even later duikt hij op met Jaimy. Einde verhaal dus voor Raphaëlla.

Dubbel gevoel

Mattheüs legt uit dat hij een onverklaarbare aantrekkingskracht voelde bij Jaimy. “Ik ben met een dubbel gevoel weggegaan. Ik heb niet alles kunnen uitpraten en heb op korte tijd Jaimy leren kennen. Die klik ontstond heel spontaan. Het is een soort aantrekking die ik niet kan verklaren. Ik ben nu benieuwd naar meer en zij voelt hetzelfde bij mij, dus ik wil het een kans geven. Ik weet dat ik daarmee iemand pijn doe waarmee ik ook heel mooie momenten heb beleefd”, klinkt het.

Raphaëlla probeert zich sterk te houden. “Ik heb nog nooit iemand zo oprecht, lief en eerlijk gekend en ik kan je daar niet genoeg voor bedanken. Mijn gevoel stopt niet voor u, maar ik gun je de wereld en als zij je gelukkiger maakt, dan moet je dat gewoon honderd procent doen en daar sta ik ook volledig achter”, vertelt ze hem.

Verliefd geworden

Bij het afscheid krijgt Raphaëlla het alsnog moeilijk. “Liefde is ook gewoon loslaten, en dit is het moment waarop ik dat moet doen. Ik laat hier niet alleen mensen achter die ik heel graag zie en vrienden voor het leven zijn geworden, maar ik laat ook de persoon achter op wie ik echt verliefd ben geworden. Dat maakt het heel moeilijk, maar ik gun hem alle geluk”, besluit ze.

 

Het bericht Drama in ‘Love Island’: Raphaëlla ziet haar Mattheüs onverwacht voor een andere vrouw kiezen (video) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels