HomeNieuwsEntertainmentDoodsoorzaak van Avicii bekend

Doodsoorzaak van Avicii bekend

Vorige week maakte de familie van Avicii, geboren als Tim Berger, al bekend dat hij levensmoe was. Tabloidsite TMZ beweert nu ook de officiële doodsoorzaak te kennen. 

De 28-jarige DJ Avicii werd op 20 april dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Oman, maar een echte verklaring over zijn overlijden was er tot die tijd niet. Het enige wat zijn familie kwijt wilde was dat Tim “niet langer verder kon” en “nood had aan rust/vrede”. Tabloidsite TMZ sprak met enkele intimi uit zijn omgeving en zij bevestigen nu ook dat hij zelfmoord pleegde. De artiest zou zich door middel van glasscherven van het leven beroofd hebben.

Perfectionist 

In de Netflix-serie ‘Avicii’ werd het al snel duidelijk dat de DJ maar moeilijk om kon gaan met de druk en verleidingen van de muziekwereld. “Tim was een over overwerkte perfectionist die reisde en hard werkte aan een tempo dat tot extreme stress leidde. Toen hij stopte met touren, wou hij een balans in het leven vinden, gelukkig zijn en doen wat hij het liefste deed: muziek maken”, aldus Berger’s familie in een statement.

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be

Het bericht Doodsoorzaak van Avicii bekend verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels