HomeNieuwsEntertainmentDochter van Madonna woedend over DEZE foto: «Nu gaat mijn moeder te...

Dochter van Madonna woedend over DEZE foto: «Nu gaat mijn moeder te ver!»

Lourdes Leon, de dochter van Madonna, is boos op haar moeder nadat ze Lourdes uitdaagde met een bewerkte foto. Eerder vroeg ze al aan haar moeder om voortaan geen té gewaagde foto’s meer te delen.

De afgelopen weken lokte Madonna heel wat reacties uit door seksueel getinte foto’s van zichzelf te delen op Instagram. Sommigen vonden de kiekjes een «gebrek aan zelfrespect» en zeiden dat «ze beter is dan dat».

Raad van dochter

Ook Lourdes, de 25-jarige dochter van Madonna, sprak haar moeder aan over de foto’s. «Ze vroeg om in het vervolg twee keer na te denken over het soort foto’s dat ze op het internet gooit», vertelt een insider. «Maar Madonna laat zich natuurlijk niet commanderen. En al zeker niet door haar dochter. En dus sloeg ze die goeie raad gezwind in de wind. Madonna doet al heel haar leven haar eigen zin en ze is niet van plan om dat nu nog te veranderen», lezen we in TV Familie.

Uitdagen

Onlangs poseerde Lourdes echter op sexy wijze voor het magazine Paper. Madonna vond dat het uitgelezen moment om te reageren op de kritiek van haar dochter. De 63-jarige zangeres fotoshopte zichzelf op een kiekje uit die bewuste shoot van Lourdes, die daar absoluut niet mee kon lachen. «Ze schaamt zich tegenover de mensen van het magazine Paper. Madonna heeft die foto’s schaamteloos bewerkt. Lourdes en Paper staan nu volledig in de schaduw van Madonna. Lourdes is echt razend. ‘Nu gaat ze te ver!’ schreeuwde ze uit», klinkt het.

Hieronder de bewuste foto waarin Madonna zichzelf fotoshopte:

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/dochter-van-madonna-woedend-over-deze-foto-nu-gaat-mijn-moeder-te-ver

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels