HomeNieuwsEntertainmentDochter van Gert Verhulst reageert op hardnekkig GERUCHT dat over haar de...

Dochter van Gert Verhulst reageert op hardnekkig GERUCHT dat over haar de ronde doet (foto’s)

Marie Verhulst komt de laatste tijd steeds vaker in de media.

En daar zit Samson voor iets tussen. ’t Is te zeggen, de bekendmaking van Samsons nieuwe baasje. Lang werd gedacht dat haar broer Viktor of James Cooke de leiband zou overnemen. Maar ‘TV Familie’ pakte deze week uit met een artikel over waarom het volgens hen Marie Verhulst zal worden.

Toegegeven, de punten die in het weekblad aangehaald worden, klinken zéér logisch. “‘Samson en Gert’ was tot nu een mannenbastion: Samson, Gert, Alberto, de burgemeester, Van Leemhuysen, Octaaf De Bolle… Er leek geen plaats voor vrouwen in de buurt van de bobtail”, klinkt het. “Hoog tijd dat er eens een volwaardig vrouwelijk personage Samson gezelschap kan houden”, gaan ze verder.

Daarnaast valt het ‘TV Familie’ ook op dat Studio 100 graag verrast. “Als Studio 100 één ding goed kan, is het verrassen. Denk maar hoe onverwacht de originele K3 afscheid nam of hun keuze om een musical over koning Boudewijn te maken… Wees dus niet verrast als de pretfabriek uit Schelle ook deze keer, op 21 december (bekendmaking van het nieuwe baasje van Samson, red.), met een compleet onverwachte naam op de proppen komt”, klinkt het verder.

“Ik heb die berichten ook gelezen”

Maar wat zegt Marie zélf? Zij blijft, net als de rest van Gerts entourage, behoorlijk vaag. Gisteren, tijdens de première van het komische theaterstuk ‘Kerstmis den boom in’ (waarin ex-K3’tje Kristel Verbeke haar debuut in het theater maakte, red.), vroeg HLN.be aan de aanwezige Marie Verhulst wat ze vindt van het feit dat haar naam als nieuw baasje van Samson meer en meer de ronde doet .

“Ik heb die berichten ook gelezen, maar moet er eens goed om lachen. Maar over de opvolging wordt heel weinig of niet gepraat. Sowieso ben ik wel betrokken bij de shows als regie-assistente en daar heb ik mijn handen meer dan vol mee. Maar het zal er heel vet uitzien”, laat ze weten aan HLN.

’t Was overigens niet de eerste keer dat Marie reageerde op de speculatie omtrent haar eventuele rol als baasje van Samson. “Ik, het nieuwe baasje van Samson? Ik ga me niet opdringen bij papa en zou de verwachtingen ook niet kunnen inlossen”, klonk het in augustus al in ‘Dag Allemaal’. Benieuwd wie het uiteindelijk zal worden. Op 21 december zullen we het wel weten zeker?

https://www.instagram.com/p/Br0icKcB8qz/
https://www.instagram.com/p/BvUV8ppJ7K1/
https://www.instagram.com/p/BZWknIwFtu1/
https://www.instagram.com/p/BJ8WHmUhJT1/

Foto: Instagram – Bron: TV Familie – HLN – Dag Allemaal

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels