Vind ons op

Zita

Entertainment

Django uit ‘De Bachelorette’ heeft de liefde gevonden: «Ik dacht: ik zal eens een berichtje sturen» (foto)

Django Grimmonprez, die begin dit jaar in ‘De Bachelorette’ het hart van Elke Clijsters probeerde te veroveren, heeft een vriendin. Ze denken zelfs al aan samenwonen. «Ze heeft aangegeven dat ze wel kindjes zou willen in de toekomst», klinkt het.

Met Elke Clijsters lukte het niet, maar na ‘De Bachelorette’ zocht en vond Django de liefde dan toch. De 39-jarige osteopaat uit Klerken is intussen zes maanden samen met Laura Van Landtschoote (27) uit het Oost-Vlaamse Nevele. «Ik ben van de straat geraakt, als ik het zo mag zeggen. We leerden elkaar kennen via sociale media. Ik kreeg regelmatig berichtjes door mee te doen aan ‘De Bachelorette’. Ik had haar profiel ook wel eens gezien. Opeens stuurde ze me een berichtje. We begonnen te chatten, gingen op date… Dat klikte onmiddellijk en van één date kwamen er twee… Ondertussen hebben we al zes maanden een relatie», vertelt hij in de Krant van West-Vlaanderen.

Eerste stap

Laura had ‘De Bachelorette’ gevolgd en was meteen gefascineerd door Django. Ze zette dan ook de eerste stap. «Ik was een trouwe kijker van ‘De Bachelorette’ en had echt zoiets van: dat lijkt me wel een leukerd. Dan ben ik hem wat blijven volgen, want je weet niet hoe het programma zal aflopen. Hij bleef wel altijd door mijn hoofd spoken en op een dag dacht ik: ik zal eens een berichtje sturen. Je weet nooit», klinkt het.

Gecharmeerd

Django had intussen al wel wat gedatet met andere vrouwen, maar bij Laura had hij toch een ander gevoel. «Ik was wel gecharmeerd daardoor. En haar profiel stond mij wel aan. Ik kreeg veel berichtjes, maar was daar toch voorzichtig in geworden. Afspreken met mensen, daar kruipt veel energie in. Ook met mijn job en mijn kindjes… Het is niet dat ik met de eerste de beste op date ging. Ik had wel gedatet voor Laura, maar dan wist ik snel dat het niets ging worden. Met Laura had ik na de tweede date al het gevoel: hier zit er wel potentie in. Het was aftasten in het begin, maar we voelden dat de klik sterker en sterker werd», glundert hij.

Toekomstplannen

Het klikt zelfs zo goed tussen de twee dat ze al aan de volgende stap denken. «We zijn wel al aan het praten om eventueel samen te wonen. Laura weet wel dat ik een beetje verbonden ben aan de streek omdat ik hier mijn klantenbestand opgebouwd heb, en met de kindjes… Voor Laura is het ook geen probleem om hier in de streek te komen wonen. We zullen wel moeten kijken om iets nieuws te kopen of te verbouwen, want Laura heeft aangegeven dat ze wel kindjes zou willen in de toekomst. Nu is het huis daarvoor te klein. Om maar te zeggen: we praten volop over een toekomst samen opbouwen», besluit hij.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/django-uit-de-bachelorette-heeft-de-liefde-gevonden-ik-dacht-ik-zal-eens-een-berichtje-sturen-foto

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top