HomeNieuwsEntertainmentDit zijn ze dan: de verleidsters van Temptation Island

Dit zijn ze dan: de verleidsters van Temptation Island

Een dag na de vrijgezelle mannen heeft VIJF nu ook de vrijgezelle dames voorgesteld die het komende seizoen van Temptation Island moeten opleuken. Maak kennis met acht regelrechte hartenbreeksters. 

Maxime uit Almelo

Foto VIJF

De 24-jarige Maxime beschouwt haar deelname aan het programma als een uitdaging. Haar tactiek? Eerst het vertrouwen winnen van de mannen, en dan toeslaan.

Inge uit Amsterdam

Foto VIJF

De 22-jarige Inge voelt zich als zwemcoach als een vis in het water in haar bikini. In het echte leven valt ze vooral op foute mannen die hun vrouw bedriegen. Mmh, waar kennen we dat nog van?

Cherish uit Hellevoetsluis

Foto VIJF

Met haar 26 lentes is Cherish de oudste van de verleidsters. Haar deelname aan Temptation Island beschouwt ze als een manier om wraak te nemen op op alle mannen die haar eerder al bedrogen en belogen hebben.

Zwanetta uit Apeldoorn

Foto VIJF

De 20-jarige Zwanetta wil met haar deelname vooral nieuwe mensen leren kennen. Haar euro’s verdient ze als danseres en verkoopster.

Yasmine uit Sint-Truiden

Foto VIJF

Hoewel ze nog maar 20 is, heeft Yasmine al een mislukt huwelijk achter de rug. Op Temptation Island wil ze bewijzen dat haar ex geen uitzondering is: geen enkele man kan de verleiding weerstaan.

Billy uit Willebroek

Foto VIJF

Amper 18 is Billy, maar de blonde kapster is niet zo onschuldig als ze eruitziet. Ze heeft een sluwe tactiek uitgedokters: ze is van plan om het rustig aan te pakken en de mannen vooral te verleiden met haar mooie ogen.

Yana uit Oostende

Foto VIJF

De West-Vlaamse Yana komt aan de kost als nagelstyliste en is naar eigen zeggen geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Vooral haar forse voorgevel en mooie ogen speelt ze graag uit.

Laetitia uit Zaventem

Foto VIJF

De 20-jarige Laetitia heeft Afrikaanse roots en werkt als verkoopster, barvrouw én model. Ze is gewend om te krijgen wat ze wil, wat op Temptation Island niet anders zal zijn.


Bron, foto en meer info over de dames: Vijf.be

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels