HomeNieuwsEntertainmentDit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Binnenkort kunnen we weer genieten van het intussen al vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Dat er voor het eerst een homokoppel deelneemt, wisten we al, maar nu kennen we ook de overige deelnemers.

Maar liefst 3.000 mannen en vrouwen schreven zich in voor het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Christophe Ramont (38) en Nick Laenen (38) zijn het eerste homokoppel ooit dat deelneemt aan het datingprogramma waarin mensen op wetenschappelijke basis aan elkaar gekoppeld worden. In tegenstelling tot de vorige edities doen er deze keer vijf mannen en drie vrouwen mee. Een overzicht.

De vrouwen

VTM

LAURA (27)
Laura woont in Turnhout en is interieurarchitecte. Ze is chaotisch, spontaan, enthousiast en sportief. Ze is een open boek, creatief en vooral géén ochtendmens. Laura speelt volleybal en geeft ook volleytraining aan kinderen, reist graag en familie en vrienden betekenen alles voor haar. Haar ideale partner is sportief, goedlachs, sociaal en eerlijk. Ze wil graag een man die klaar is voor het echte leven en weet wat hij wil. Laura heeft een zwak voor lange sportieve mannen met een baard.

 

VTM

TATIANA (29)
Tatiana komt uit Asper (Oost-Vlaanderen) en werkt als non-foodverantwoordelijke in een supermarkt. Ze omschrijft zichzelf als vrolijk, enthousiast en een echt familiemens. Ze is een spontane jongedame die geniet van het leven. Ze houdt van shoppen en uit eten gaan, gezellige dingen doen met mensen die ze graag ziet en supportert voor KAA Gent. Tatiana zoekt een partner die weet wat hij wil, een enthousiaste doorzetter met veel gevoel voor humor. Een lieve stoere man. Respect en eerlijkheid zijn voor haar cruciaal in een relatie.

 

VTM

WINNIE (28)
Winnie woont in Lier en is site manager bij een farmabedrijf. Ze is een vlotte babbelaar met veel interesses en hobby’s, maar is ook een gevoelige ziel met een klein hartje. Door haar achtergrond als biologe houdt ze van alles wat zich buiten afspeelt: van in haar tuin werken tot wandelen. Ze duikt graag en is iemand die openstaat voor nieuwe ervaringen en avontuurlijk in het leven staat. Eerlijkheid, openheid, trouw en passie zijn wat ze zoekt in een relatie. Haar ideale partner heeft veel gevoel voor humor, heeft ook een avontuurlijke kant en is iemand die niet bang is om zijn gevoelens te tonen. Iemand op wie ze kan bouwen.


De mannen

VTM

CHRISTOPHE (38)
Christophe komt uit Gent en werkt als ambtenaar bij de stad Gent. Hij omschrijft zichzelf als eerlijk, immer positief en enthousiast, een wereldburger, cultuurliefhebber en een foodie die zelf voor geen meter kan koken. Christophe zoekt een partner om dromen en avonturen mee te delen maar ook de miserie en de tegenslagen te verwerken die soms bij het leven horen. Eerlijkheid, vertrouwen, communicatie en er onvoorwaardelijk zijn voor elkaar, zijn voor hem cruciale waarden in een relatie. Zijn ideale partner is humoristisch, intelligent, heeft veel zin voor initiatief en een sterk relativeringsvermogen.

 

VTM

JONAH (30)
Jonah woont in Arendonk en is IT consultant/bedrijfsleider, maar hij is niet de ‘klassieke IT nerd’. Jonah omschrijft zichzelf als vrolijk en goedlachs, is een echte doorzetter en kan af en toe koppig uit de hoek komen. Onlangs kocht hij een huis dat hij aan het verbouwen is. Jonah is sportief en muzikaal (zo speelt hij prachtig piano), heeft een goed ontwikkeld gevoel voor stijl en bezit een liefde voor mooi design. Hij zoekt een vrouw van de wereld, goedlachs, vrolijk en naturel. Wat hij verwacht van een relatie? Lachen, lachen, lachen en nog eens lachen.

 

VTM

LOTHAR (26)
Lothar komt uit Puurs-Sint-Amands en werkt als vertegenwoordiger bij een kledingmerk. Hij is sociaal, ambitieus, rechtuit en gemakkelijk in de omgang. Lothar is een heel eerlijk persoon, humoristisch, modebewust en emotioneel. Hij gaat graag uit eten en op stap maar kan evengoed genieten van een avondje gezellig thuisblijven. Koken is zijn passie. Zijn ideale partner is eerlijk en spontaan, staat stevig in haar schoenen en beschikt over een flinke portie humor. Hij zoekt een vrouw die haar gedacht durft te zeggen.

 

VTM

NICK (38)
Nick woont in Antwerpen en is steward en instructeur. Hij omschrijft zichzelf als positief, grappig, gevoelig en energiek. Nick probeert elke dag alles uit het leven te halen en is een prettig gestoorde levensgenieter die de dingen zegt zoals hij ze ziet. Door zijn onregelmatige werktijden als steward is het niet evident om een serieuze relatie op te bouwen. Vertrouwen, humor en communicatie vindt hij erg belangrijk in een relatie. Zijn ideale partner is iemand die ook humor heeft, met beide voeten op de grond staat, die trouw is en gelooft in de ware liefde.

 

VTM

SONNY (30)
Sonny komt uit Antwerpen en werkt als Process Operator. Hij is rationeel, sportief, toegewijd en een levensgenieter. Sonny gaat overal volledig voor, wil zichzelf verder blijven ontwikkelen en af en toe buiten zijn comfortzone treden. Hij wil zoveel mogelijk van de wereld zien en hecht zeer veel belang aan familie en vrienden. Sonny is in alles wat hij doet zeer competitief. Hij zal zijn vrouw niet snel laten winnen als romantisch gebaar, maar zal haar eerder helpen zodat zij de volgende keer zélf wint. Hij zoekt een vrouw met pit en passie, en er mag “een hoekske af zijn”. Hij wil zich graag binden en zoekt iemand waarmee hij een leven kan opbouwen.

‘Blind getrouwd’ is later dit voorjaar te bekijken op VTM.

 

Het bericht Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels