HomeNieuwsEntertainmentDit wordt het eerste Thanksgiving-gerecht in de cel voor de volgende celebs

Dit wordt het eerste Thanksgiving-gerecht in de cel voor de volgende celebs

Zelfs in de gevangenis gaat het leven verder. En wanneer het Thanksgiving is, betekent dat in Amerika ook een aangepaste menu. Dit zullen de beruchtste gevangenen eten die dit jaar het feest voor de eerste maal in de cel mogen ‘vieren’. 

Takeshi 69

(c) AFP / M. Bertorello

Voor de getatoeëerde rapper, echte naam Daniel Hernandez, met de wellustige naam, volgt Thanksgiving heel kort na z’n arrestatie voor afpersing. Daarnaast hangt hem ook nog tijd boven het hoofd voor  voor het mishandelen van een fan en het maken van een pikante video met een 13-jarig meisje en het verspreiden van die beelden.

Dit zal hij in z’n gevangenis te Brooklyn kunnen binnenspelen: kalkoen of aubergine als vegetarisch alternatief, aardappelpuree, maïs, vulling, jus, veenbessensaus, koekje en pompoentaart als dessert.

Bill Cosby

(c) AFP

De man met wie u zeker geen drankje wil gaan drinken, krijgt een gelijkaardig menu voorgeschoteld: kalkoen (of een veggie burger), broodvulling, aardappelpuree, jus, groene erwten en veenbessensaus. Als dessert wordt er pompoentaart geserveerd, met slagroom of fruit. 

Paul Manafort 

(c) AFP / Getty Images

Onder het motto ‘Drain the Swamp’ zit de voormalige campagneleider van Donald Trump in de cel voor fraude en belastingontduiking. Ook in het detentiecentrum van Virginia, zijn nieuwe woonplaats, staat er een standaard menu op de planning: kalkoen met aardappelpuree, zoete aardappelen, jus, vulling, sperziebonen, veenbessensaus, broodjes en pompoentaart om het af te sluiten.

Suge Knight

(c) AFP / D. McNew

Suge Knight is hoegenaamd geen lieverdje, en de kans lijkt klein dat hij ooit nog Thanksgiving thuis vieren zal. De gewelddadige muziekproducent en oprichter van hiphop-platenlabel Death Row Records zit in de cel voor doodslag nadat hij bij een ruzie twee mensen met zijn pick-up trick omverreed, waarvan er één overleed. In California State Prison zal hij z’n hart kunnen ophalen aan kalkoen, jus, vulling, aardappelpuree, zoete aardappelen, salade, veenbessensaus met als dessert een ijsje (geen taart, sorry Suge).

Het bericht Dit wordt het eerste Thanksgiving-gerecht in de cel voor de volgende celebs verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels