HomeNieuwsEntertainmentDit is de reden waarom Karen Damen en Regi Penxten destijds uit...

Dit is de reden waarom Karen Damen en Regi Penxten destijds uit elkaar gingen

In een ver verleden was Karen Damen nog samen met Regi Penxten. Vier jaar zelfs. Maar daar kwam abrupt een einde aan. Nu komen we eindelijk te weten wat de reden daarvan was.

Karen Damen is al zes jaar getrouwd met Antony Van der Wee, met wie ze een zoon heeft. Maar vroeger had de 47-jarige voormalige K3-zangeres een relatie met Regi Penxten (46). «Regi en ik hadden een heel leuke relatie. Wij hebben ons supergoed geamuseerd. Op veel vlakken zijn wij twee dezelfde mensen», vertelde ze onlangs aan Luk Alloo.

Geen onbekende

Na vier jaar was het echter over & out tussen hen, maar waarom precies wisten we tot nu toe niet. «Omdat Gert Verhulst in het spel kwam», knipoogt ze. Karen en Gert vormden nadien een koppel van 2005 tot 2007.

Regi begon een relatie met Elke Vanelderen en stapte in 2012 met haar in het huwelijksbootje. Vorig jaar raakte echter bekend dat de twee uit elkaar gingen.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/dit-de-reden-waarom-karen-damen-en-regi-penxten-destijds-uit-elkaar-gingen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels