HomeNieuwsEntertainmentDina Tersago in tranen: “Door mijn drukke agenda zie ik mijn kinderen...

Dina Tersago in tranen: “Door mijn drukke agenda zie ik mijn kinderen amper”

‘Boer zkt Vrouw’-presentatrice Dina Tersago heeft in een emotioneel bericht op Instagram de schaduwkanten van een carrièrevrouw én moeder blootgelegd. Ze heeft het er soms erg moeilijk mee dat ze haar kinderen zo weinig ziet door haar drukke job.

Dina Tersago is momenteel volop bezig met de opnames van enkele nieuwe televisieprogramma’s. Dat brengt met zich mee dat de 40-jarige presentatrice haar twee kinderen Isak (3,5) en Thor (1,5) vaak moet missen, en dat doet pijn.

Moederhart

Maandag plaatste ze twee selfies op Instagram, eentje van vanmorgen toen ze haar kinderen alweer moest achterlaten voor haar werk, en eentje van op de set, waar ze terug haar gelukkige zelve moet zijn. “Het leven zoals het is: being a working mom. Links: nu, op set. Rechts: vanochtend, nadat ik Thor afzette. Ik heb momenteel een super drukke agenda, waardoor ik de kindjes amper zie. Ik ben weg voor ze wakker worden en kom thuis als ze al slapen. Thor huilde toen ik hem afzette en hij wilde me niet loslaten… Dan breekt mijn moederhart en schiet mijn gemoed vol. Herkenbaar? Paar uur later alweer helemaal gemake-upt en klaar om erin te vliegen”, schreef ze erbij.

Herkenbaar

Haar bericht kon op heel wat bijval rekenen van haar volgers, onder wie enkele bekende Vlamingen. “Oh Dina, zo herkenbaar. Kop op!”, steekt Evi Hanssen haar een hart onder de riem. Ook ex-Miss België Evelien Hoste vindt het “zeer herkenbaar”, en Josje, Leen Dendievel, Hanne Troonbeeckx en Lynn Van Royen steunen haar met enkele hartjes.

Het bericht Dina Tersago in tranen: “Door mijn drukke agenda zie ik mijn kinderen amper” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels