Vind ons op

Zita

Dina Tersago: “Beleefdheid is soms ver zoek”

Entertainment

Dina Tersago: “Beleefdheid is soms ver zoek”

Televisiepresentatrice Dina Tersago postte onlangs een foto op Instagram waarop ze aan het huilen was. De reden schreef ze erbij. Ze vond het immers pijnlijk om tussen het harde werk door haar zoontje alweer te moeten achterlaten in de crèche. Naast herkenbare reacties kreeg ze ook heel wat bagger over zich heen. Die laat ze gelukkig niet aan haar hart komen.

De 40-jarige presentatrice beleeft momenteel heel drukke tijden. Naast twee programma’s op het scherm – waaronder ‘Blind Gekocht’, dat vanaf volgende week op de buis komt, is ze druk in de weer met opnames voor een derde. Daarnaast is de knappe blondine uit Puurs ook mama van twee kindjes, Isak (3,5) en Thor (1,5).

Pijnlijke reacties

Onlangs barstte ze in tranen uit toen ze die laatste voor de zoveelste keer moest achterlaten in de crèche. Ze deelde haar tranen op Instagram, met heel wat reacties tot gevolg. Positieve, maar ook negatieve. Van ‘aandachtshoer’ tot ‘eigen schuld’. “Mensen mogen hun mening ventileren, maar bij de manier waarop stel ik me toch vaak vragen. Beleefdheid is soms ver zoek. Uiteraard wist ik dat er ook zulke commentaren zouden volgen, maar ik staar me daar niet blind op. Het is gelukkig ook een minderheid”, vertelt ze in Story.

Hart onder de riem

Gelukkig overheersen de bemoedigende en herkenbare reacties. Daarom is ze blij dat ze die eerlijke en realistische foto toch gedeeld heeft. “Ik ben niet de enige moeder die zich soms in honderd bochten moet wringen. Dat merkte in nog eens extra nadat ik die foto postte. Die reacties waren een hart onder de riem. Ik vond het gewoon leuk dat velen zich daarin herkenden en het apprecieerden dat ik mijn gevoel deelde.”

“Maar voor alle duidelijkheid: ik heb die foto niet gepost in de hoop dat ik opgepept zou worden. Op dat moment voelde ik me gewoon heel verdrietig – ik had Thor net huilend moeten achterlaten in de crèche en mensen mogen dat ook zien. Want dan voel ik me toch wast schuldig omdat hij nog te jong is om te begrijpen dat mama moet werken. Isak kan dat al beter vatten”, klinkt het.

‘Blind Gekocht’ is vanaf 27 maart te bekijken om 20.35u op VIER

Het bericht Dina Tersago: “Beleefdheid is soms ver zoek” verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top