Vind ons op

Zita

Dimitri Vegas & Like Mike zetten in december Sportpaleis op stelten: “Ongelooflijk veel zin in”

Entertainment

Dimitri Vegas & Like Mike zetten in december Sportpaleis op stelten: “Ongelooflijk veel zin in”

Op vrijdag 17 december en zaterdag 18 december zetten Dimitri Vegas & Like Mike opnieuw het Antwerpse Sportpaleis op stelten, en dat inmiddels al voor de achtste keer. Tijdens het indoorfestival passeren de grootste hits van het duo de revue, maar de aanwezigen mogen zich ook verwachten aan heel wat nieuwe muziek, een resem nationale en internationale bevriende artiesten én een vleugje Tomorrowland magie.

De shows in het Sportpaleis zijn volgens Vegas de kick-off van een sprankelend feestjaar aangezien hij en Mike in 2022 al vijftien jaar samen op de planken staan. “We hebben ongelooflijk veel goesting om opnieuw op te treden. We willen onze fans weer voor onze neus zien staan en we hebben zin in een stevig feestje”, aldus Dimitri Vegas. Podium, decoratie, show en alle special effects zijn in handen van het creatieve festivalteam van Tomorrowland.

Beste dj’s ter wereld

De Belgische broers werden al twee keer verkozen tot beste dj’s ter wereld. In 2015 en in 2019 belandden ze op de eerste plaats in de DJ MAG top 100. En de laatste zeven jaar stonden ze steeds in de top 2 van de lijst.

Tickets voor beide shows zijn beschikbaar vanaf vrijdag 2 april om 10 uur en koop je online via livenation.be.

Het bericht Dimitri Vegas & Like Mike zetten in december Sportpaleis op stelten: “Ongelooflijk veel zin in” verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

To Top