Connect with us

Zita

Deze dame (33) wil de ‘grootste borsten op Instagram’ hebben. En dat mag blijkbaar wat kosten! (foto’s)

Entertainment

Deze dame (33) wil de ‘grootste borsten op Instagram’ hebben. En dat mag blijkbaar wat kosten! (foto’s)

Een doel hebben in ’t leven is altijd leuk…

Dat kan dan gaan van ‘onschatbaar rijk worden’ tot ‘wereldvrede mogelijk maken’. Maar ’t 33-jarige model Cris Galêra heeft een ander soort doel voor ogen; ze wil namelijk de ‘grootste borsten op Instagram’ hebben. Al zal dat geen gemakkelijke opgave zijn, durven we zo te vermoeden.

Cris is al een tijdje bezig met aan haar lichaam te laten sleutelen. In totaal heeft ze al zo’n 100.000 dollar (da’s een goeie 81.000 euro) aan plastische chirurgie uitgegeven.

Als een grote ‘jongeheer’

Haar drang naar grote(re) borsten vergelijkt ze zelf met de drang van sommige mannen om een zo groot mogelijk geslachtsdeel te hebben. “Ik hecht veel belang aan mijn borsten. Het is het lichaamsdeel dat ik zelf ’t leukste vind”, aldus de dame.

Verder laat ze weten dat ze maar wat graag in haar blootje rondloopt. “Ik voel me dan vrijer. Ik heb totaal geen probleem met mijn lichaam. Naakt zijn is iets wat deel uitmaakt van mijn dagelijkse leven”, lezen we op Daily Star. En over plastische chirurgie? “Ik heb geen moeite met iets aan te passen wat ik niet leuk vind. Als ik iets niet leuk vind, dan doe ik er wat aan”, besluit ze.

Foto: Instagram – Bron: Daily Star

Meer in Entertainment

To Top