HomeNieuwsEntertainmentDeze celebrity’s drinken geen alcohol meer

Deze celebrity’s drinken geen alcohol meer

Het einde van 2017 is in zicht. Het wordt dus stilaan tijd om na te denken over onze goede voornemens. Zoals elk jaar zetten heel wat mensen ‘minder alcohol drinken’ op hun lijst. Deze beroemdheden geven ons het goede voorbeeld: zij zwoeren alcohol af.

Zangeres Lana Del Rey en rapper Macklemore kampten in hun tienerjaren met een alcoholverslaving. Beide muzikanten beseften dat die verslaving hun muziekcarrière in de weg zou staan. Ze besloten daarom een belangrijke switch in hun leven te maken.

Ook acteurs Matthew Perry uit ‘Friends’, Colin Farrell en Robert Downey Jr. leden aan een alcoholverslaving. Farrell vertelde aan Ellen Degeneres dat hij intussen 10 jaar sober is: “Yoga houdt me op het rechte pad.”

Slecht voor de huid

Blake Lively gaf toe dat ze helemaal niets met alcohol heeft, de actrice experimenteerde zelfs nooit met drugs. Ook actrice Lucy Hale volgt haar standpunt, zij heeft jarenlang geprobeerd om de feestcultuur van Hollywood te omarmen, maar besefte intussen dat die niet voor haar was weggelegd.

Jennifer Lopez heeft dan weer een heel andere motivatie. Zij beperkt haar consumptie omdat alcohol slecht is voor de huid, al zegt ze natuurlijk geen nee tegen een slokje cava op een feest.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels