Vind ons op

Zita

‘Desperate Housewife’ Felicity Huffman meldt zich aan in gevangenis

Entertainment

‘Desperate Housewife’ Felicity Huffman meldt zich aan in gevangenis

De Amerikaanse actrice Felicity Huffman, bekend van de tv-serie ‘Desperate Housewives’, heeft zich  aangemeld in een gevangenis in Californië. Huffman kreeg twee weken celstraf omdat ze fraudeerde om haar dochter ingeschreven te krijgen aan een universiteit.

De 56-jarige actrice zal haar straf uitzitten in de federale correctionele instelling in Dublin, Californië, een licht bewaakte gevangenis waar ongeveer 1.200 vrouwelijke gevangenen zitten, stellen haar advocaten in een mededeling.

De actrice werd in september veroordeeld tot twee weken gevangenisstraf voor het betalen van 15.000 dollar (13.500 euro) om de toelatingsexamens aan de universiteit van haar oudste dochter te vervalsen.

Gemeenschapsdienst

Na haar vrijlating moet Huffman nog eens 250 uur gemeenschapsdienst uitvoeren en blijft ze een jaar lang onder toezicht staan.

De actrice pleitte schuldig in een corruptiezaak. Ze gaf toe 15.000 dollar te hebben betaald aan het hoofd van een bedrijf dat gespecialiseerd was in de voorbereiding van SAT-tests die toegang geven tot Amerikaanse universiteiten. Met het smeergeld wilde ze de resultaten van haar oudste dochter vervalsen zodat ze beter zou scoren.

Het bericht ‘Desperate Housewife’ Felicity Huffman meldt zich aan in gevangenis verscheen eerst op Metro.

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...

Meer in Entertainment

To Top