HomeNieuwsEntertainment‘Dertigers’-actrice Evelien Van Hamme twijfelt om foto te delen, maar doet het...

‘Dertigers’-actrice Evelien Van Hamme twijfelt om foto te delen, maar doet het dan toch: “Is het niet te bloot?”

Actrice Evelien Van Hamme heeft een foto gedeeld waarop ze een nachtkleedje lijkt te dragen. Ze was aanvankelijk onzeker om het kiekje te posten, maar deed het uiteindelijk dan toch. Haar volgers reageren vol bewondering. «Uw lijf is helemaal prachtig en mag er zijn!», klinkt het onder meer.

Evelien Van Hamme kennen we vooral van haar rol als de bedrogen echtgenote Tinne in de Vlaamse fictiereeks ‘Dertigers’. De 41-jarige actrice deelde vandaag een selfie waarop ze in een nachtkleedje voor de spiegel staat. «To post or not to post…», vraagt ze zich openlijk af.

Onzekerheid

Ze twijfelde immers of ze het kiekje wel met de wereld zou delen. «Ik heb deze foto vorige maand genomen op vakantie in Curaçao. Ik wilde hem toen posten maar ik durfde niet. Er waren te veel stemmen in mijn hoofd. Kan ik dit wel posten? Ben ik te dik? Zie je mijn cellulitis? Is het niet te bloot? Wat gaan mensen zeggen? Maar ik post toch. Want ik wil mezelf zijn. Ik wil mezelf graag zien. Ik wil lief zijn voor mijn lijf. Ik werk daar elke dag aan en ga daar elke dag aan blijven werken. Ik hoop dat ik iedereen die zich die vragen ook stelt kan tonen dat het mag. Wees lief voor jezelf en lief voor elkaar. Het is allemaal al hard genoeg», schrijft ze erbij.

Steun

Haar volgers steken haar meteen een hart onder de riem. «Je bent prachtig!», «Dat is gesproken! Top!», «Zeer herkenbaar! Super dat jij het wel durft! Mooie foto van een knappe vrouw!», «Zalig! En Mooi! Ge zijt een voorbeeld voor mij! Uw lijf is helemaal prachtig en mag er zijn!», en «Tuurlijk mag je dit posten! Prachtig!», wordt er onder meer gereageerd.

Instagram C0Q3hgGN2y8


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/dertigers-actrice-evelien-van-hamme-twijfelt-om-foto-te-delen-maar-doet-het-dan-toch-het-niet-te-bloot

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels