HomeNieuwsEntertainmentDemi razend op ‘Temptation Island’-presentatrice Annelien Coorevits

Demi razend op ‘Temptation Island’-presentatrice Annelien Coorevits

Demi Rutting, de vriendin van Sidney, is niet te spreken over de kritiek die presentatrice Annelien Coorevits leverde op de vrouwen van het verleidingsprogramma. “Ga toch weg”, briest ze.

Onlangs vertelde Annelien aan Het Laatste Nieuws dat ze soms moeite had met de kandidaten. ‘”Ik kan soms moeilijk tot de vrouwen doordringen. Ze zijn niet altijd eerlijk”, klonk het.

Stoken

Deelneemster Demi (22) heeft woensdag op haar Instagram Stories heftig gereageerd op die uitspraken. “Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk 10 minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show. En nee, het is geen ‘relatietest’”, gaat ze tekeer.

Saaie koppels

Ook deelnemer Roger laat zich horen op Instagram. Hij vindt dat de huidige koppels door hun zedige gedrag net complimenten moeten krijgen in plaats van afgekraakt te worden. “Dit seizoen zou juist gecomplimenteerd moeten worden. Het feit dat er tot nu toe niets gebeurt, wil juist zeggen dat de motivatie heel hoog lag bij ons ‘saaie koppels’. Zo zie je maar… Beter wees je daar de slet of een mannelijke hoer en scheld je elkaar uit omdat je iets ziet van elkaar wat je niet leuk vindt, dan dat je probeert te werken aan jezelf of aan je probleem. Ik zelf snap het probleem niet”, klinkt het.

‘Temptation Island’ is elke vrijdag te bekijken om 20.35u op VIJF.

Het bericht Demi razend op ‘Temptation Island’-presentatrice Annelien Coorevits verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels