HomeNieuwsEntertainmentDemi Lovato deelt (voor het eerst) onbewerkte bikinifoto, inclusief cellulitis: "Dit is...

Demi Lovato deelt (voor het eerst) onbewerkte bikinifoto, inclusief cellulitis: “Dit is mijn grootste angst” (foto)

“Dit is mijn grootste angst”, zet de Amerikaanse popzangeres Demi Lovato bij onderstaand plaatje.

Bijna 5.5 miljoen likes op amper 7 uur tijd. Zo hard gaat het voor deze bikinifoto van Demi Lovato. Maar ook haar woordje uitleg bij het prentje kan op sympathie rekenen.

“Een onbewerkte foto van mezelf in bikini. En raad eens: ’t is cellulitis! Ik ben het gewoon ZOOOO beu om me te schamen om mijn lichaam. Foto’s bewerken (ja, de andere bikinifoto’s waren bewerkt, en ik haat dat ik dat gedaan heb, maar het is de waarheid) zodat ik voldoe aan het schoonheidsideaal van anderen, maar het is gewoon niet wie ik ben. Dit is wat ik heb. Ik wil dat dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven rond authenticiteit draait, in plaats van te proberen om te voldoen aan de normen van anderen”, klinkt het.

“Dus hier ben ik, onbeschaamd, zonder angst en trots om een lichaam te hebben dat al veel meegemaakt heeft en mij zal blijven verbazen wanneer ik hopelijk ooit zwanger ben… Ik zie mezelf graag. En jij zou jezelf ook graag moeten zien! En voor alle duidelijkheid: ik loop niet wild van mijn uiterlijk MAAR ik waardeer het en soms is dat het beste wat ik kan doen”, vult ze aan. You go girl!

https://www.instagram.com/p/B2DLlZ4BfgP/

Eerdere foto’s:

https://www.instagram.com/p/BxVRUnJBF1F/
https://www.instagram.com/p/BxfgJaoBr21/

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels