HomeNieuwsEntertainmentDeborah en Tim uit ‘Temptation Island’ daten weer: “Ik ben gewoon dom...

Deborah en Tim uit ‘Temptation Island’ daten weer: “Ik ben gewoon dom geweest”

Een jaar na de meest legendarische editie van ‘Temptation Island’ lijkt het allemaal weer goed te komen tussen Deborah en Tim. Ze spreken de laatste tijd weer vaker met elkaar af.

Vorig jaar zag televisiekijkend Vlaanderen hoe Tim zijn Deborah staalhard bedroog met verleidster Cherise in ‘Temptation Island’. Tijdens een video-interview met de Nederlandse Louisa Janssen legt Deborah uit dat ze erg diep heeft gezeten na haar trauma op het Thaise eiland. “Ik heb veel verdriet gehad, maar ik heb hulp gezocht en gevonden bij een psycholoog. Dat was nodig. Ik vond Tim een klootzak en heb alles verwerkt met veel alcohol en tranen. Ik was depressief en heb heel diep gezeten”, vertelt ze.

Ruzie uitgepraat op restaurant

Maar dan heeft Louisa Janssen een verrassing in petto voor Deborah, want plots staat Tim daar met een bos bloemen. De twee omhelzen elkaar innig en geven toe dat ze elkaar de laatste tijd vaker hebben opgezocht. “We hebben het drie weken geleden uitgepraat”, legt Deborah uit. “We zijn een paar weken geleden samen iets gaan eten en daarna wat cocktails gaan drinken. Ik heb een prachtig meisje laten vallen, gewoon uit dommigheid van mij. Ik ben gewoon dom geweest”, vult Tim aan.

Op de vraag of het weer goedkomt tussen hen, blijft Tim mysterieus. “Wij komen terug overeen, dat is voor mij al veel. Ik had nooit verwacht dat ik ooit nog een woord tegen haar mocht zeggen. Wie zal zeggen wat de toekomst brengt?”, klinkt het.

Het bericht Deborah en Tim uit ‘Temptation Island’ daten weer: “Ik ben gewoon dom geweest” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels