HomeNieuwsEntertainment‘De twaalf’-actrice Charlotte De Bruyne: «Acteurs zijn niet de beste sekspartners, maar...

‘De twaalf’-actrice Charlotte De Bruyne: «Acteurs zijn niet de beste sekspartners, maar ik vind mezelf wél echt goed»

Charlotte De Bruyne praat in een interview met Humo openhartig over wat zij het hoogste lichamelijke genot vindt. Ze onthult tevens wie voor haar onweerstaanbaar aantrekkelijk is.

Charlotte De Bruyne kennen we vooral uit series zoals ‘Vriendinnen’ en ‘De twaalf’, en binnenkort is ze te zien in ‘Juliet’, de nieuwe reeks van Anke Blondé. De 31-jarige actrice waagde zich aan de ‘Tussen Hemel & Hel’-rubriek van Humo en mocht dus gaan uitleggen wat voor haar het hoogste lichamelijke genot is. «Een echt goed orgasme. ’t Is soms hard werken, maar het betaalt zich uit. En onlangs heb ik een nieuw lichamelijk genot ontdekt: mijn kind dat me vastpakt. Tot en met haar 2de was Madonna totaal geen plakker, ze wilde bijvoorbeeld nooit lang op mijn schoot blijven zitten. Maar zo rond haar 3de is dat beginnen te veranderen: nu knuffelt ze me al eens uit zichzelf. Zo’n klein lichaam dat je vastneemt, het is zot wat dat met je doet. En dan dat handje in jouw hand als je over straat loopt: o, je zou erin willen knijpen!», vertelt ze.

Crush op Jude Law

Op de vraag met wie ze weleens een onenightstand zou willen beleven, heeft ze een opvallend antwoord klaar. «Sowieso niet met een acteur. Ik denk dat acteurs niet de beste seksuele partners zijn, omdat ze zich te veel met zichzelf bezighouden. Hoewel ik mezelf wél echt goed vind, natuurlijk (lacht). Maar ik kan soms verliefd worden op bepaalde personages die door een acteur gespeeld worden. Zo heb ik ooit een megagrote crush gehad op Jude Law in ‘The Holiday’, mijn favoriete romcom. Jude Law in het echt? Nee, bedankt. Maar dat personage? O, jawel. En al helemaal als de onenightstand mag plaatsvinden in die romantische Engelse cottage waar Cameron Diaz hem ontmoet», klinkt het.

Onenightstand met actrice

Als het een bestaande persoon moet zijn, gaat ze voor een Franse actrice. «Adèle Haenel, ken je die? Da’s die Franse actrice van ‘Portrait de la jeune fille en feu’, een kostuumdrama van een paar jaar geleden. She really turns me on. Niet dat ik per se op vrouwen val, maar als we dan toch voor een onenightstand gaan: waarom niet», besluit ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/de-twaalf-actrice-charlotte-de-bruyne-acteurs-zijn-niet-de-beste-sekspartners-maar-ik-vind-mezelf-wel-echt

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels