Vind ons op

Zita

De eerste aflevering van ‘Big Brother’ in 10 tweets

Entertainment

De eerste aflevering van ‘Big Brother’ in 10 tweets

Ruim twintig jaar na de eerste editie in 1999 is Big Brother terug op de Belgische televisie. Geraldine Kemper en Peter Van de Veire verzorgen de presentatie met voor het eerst Belgen en Nederlanders samen in een huis. Gaat dat wel goed? Aflevering 1 in 10 tweets.

Onverwachts werd Big Brother in 1999 een megasucces voor John de Mol. In een tijd dat internet in de kinderschoenen stond en nog niemand van social media had gehoord, werden wildvreemde mensen in een huis vol camera’s gestopt. Het sociaal experiment werd met huivering ontvangen, maar de ganse wereld raakte al snel in de ban. Tachtig andere landen stapten mee met Big Brother in een nieuw televisietijdperk.

Alle ogen, ook die van oud deelnemers, waren gisteravond gericht op de eerste aflevering van Big Brother 2021. Het huis is luxer, de interactie met ‘big brother’ prominenter, Theo is nogal een karakter. De acht deelnemers zijn tot op de haar nauwkeurig gecast, alle types zijn vertegenwoordigd. Ook wordt er veel geanalyseerd in de studio en zijn er direct verborgen opdrachten. Die hards kunnen een 24/7 stream op Videoland volgen.

Big Brother aflevering 1 op Twitter

Het grote verschil met toen: er is nu Twitter. Iedere zucht en scheet levert een mening op een naast trollen blijken er ook nog mensen te zijn die op een normale en gevatte manier commentaar kunnen geven. Samen creëerden ze een allesomvattend overzicht van Big Brother aflevering 1.

Het bericht De eerste aflevering van ‘Big Brother’ in 10 tweets verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top