HomeNieuwsEntertainmentDanira en Kobe doen ons weer twijfelen met deze foto’s: “We zijn...

Danira en Kobe doen ons weer twijfelen met deze foto’s: “We zijn echt géén koppel”

Al drie jaar lang presenteren Danira Boukhriss en Kobe Ilsen het Eén-programma ‘Over eten’. Al even lang draait de geruchtenmolen over een relatie tussen de twee. Tijd voor verduidelijking, en eindelijk is die er.

In 2016 werden Danira Boukhriss en Kobe Ilsen het gezicht van het voedingsprogramma ‘Over eten’ op Eén. Ondertussen zijn we al enkele jaren verder en na een kortstondige relatie met Bouba van ‘De Mol’ is de 28-jarige Danira weer single, net als eeuwige vrijgezel Kobe (36).

De geruchtenmolen draait dus weer op volle toeren, en daar spelen ze maar al te graag op in. Zo stapten ze aan het einde van het tweede seizoen van ‘Over Eten’ samen in het huwelijksbootje. Voor de lol, welteverstaan.

Of er in het echt ook iets bruist tussen de twee? Wel, deze week ontrafelen ze dat mysterie in Humo. “Sommige mensen kunnen blijkbaar niet vatten dat er een hechte, lijfelijke vriendschap kan bestaan tussen een man en een vrouw,” vertelt Kobe. Waarop Danira reageert met: “We hebben zelfs nog nooit een tong gedraaid”.

En om het helemaal af te maken, voegt Kobe eraan toe: “Dat zou zoiets zijn als je zus kussen”. Het antwoord is dus resoluut ‘neen’. Al plagen ze hun Instagram-volgers toch maar weer met een intieme fotoshoot.

Het bericht Danira en Kobe doen ons weer twijfelen met deze foto’s: “We zijn echt géén koppel” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels