HomeNieuwsEntertainmentDanira Boukhriss openhartig over kinderwens: "Dat zou ik niet meer erg vinden"

Danira Boukhriss openhartig over kinderwens: “Dat zou ik niet meer erg vinden”

Journaliste en presentatrice Danira Boukhriss praat in een interview open en eerlijk over haar kinderwens. Zo lijkt ze meer en meer uit te kijken naar een eventueel moederschap. «Ik denk dat ik op het punt ben dat ik het totaal niet meer erg zou vinden om elk weekend in de zetel door te brengen, zorgend voor een baby», klinkt het.

Een jaar geleden maakte Danira Boukhriss bekend dat ze een relatie heeft met Ward Kerremans, de 35-jarige hoofdrolspeler uit ‘Billie vs Benjamin’. Danira heeft met Ward duidelijk haar prins op het witte paard gevonden, zo bleek al eerder uit een interview met Nina. «Ward brengt enorm veel rust in mijn leven. Door met hem samen te zijn, heb ik geleerd dat een relatie heel leuk is als ze vrij is van drama. Als je een soort safe space met elkaar deelt, en één team vormt, en alles aan elkaar kwijt kan. Als je je angsten en wensen kan uitspreken zonder dat de ander daar een oordeel over velt. Dat voel ik heel erg bij hem. Ik ben rustiger geworden in het uiten van mijn frustraties, net omdat hij er zo kalm op reageert. Er is vuurwerk en het knettert in het liefdevolle, niet in het conflict. Ik wil me gewoon kapot amuseren met mijn lief en voelen dat we er voor elkaar zijn. Ik voel me nooit alleen. Als je dat, die vorm van liefde, kan vinden, is dat iets heel moois», vertelde ze.

Klaar voor moederschap

De 33-jarige presentatrice, die momenteel te zien is in het tweede seizoen van ‘De Repair Shop’, voelt zich zo goed bij Ward dat ze zelfs stilaan aan gezinsuitbreiding begint te denken. «Ik wil het gevoel hebben: ik heb alles gedaan wat ik wilde en ik ben nu echt klaar voor die volgende stap in mijn leven. Er waren periodes van ‘Ik wil het wel, maar nu nog niet’. Ik hing te veel vast aan mijn vrijheid, aan spontane acties. Vrij zijn stond voor mij gelijk aan met niks of niemand rekening hoeven houden. Dat gevoel is nu minder. Ik denk dat ik op het punt ben dat ik het totaal niet meer erg zou vinden om elk weekend in de zetel door te brengen, zorgend voor een baby. En voor alle duidelijkheid: het is mijn grootste wens om dat te doen met mijn partner, en niet met de spermabank», lacht ze.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/danira-boukhriss-openhartig-over-kinderwens-dat-zou-ik-niet-meer-erg-vinden

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels