HomeNieuwsEntertainmentDanira Boukhriss heeft de liefde gevonden bij deze Vlaamse acteur

Danira Boukhriss heeft de liefde gevonden bij deze Vlaamse acteur

Journaliste en presentatrice Danira Boukhriss is niet langer vrijgezel. Ze heeft een relatie met ‘Billie vs Benjamin’-acteur Ward Kerremans. Dat wordt althans bevestigd door de VRT.

Heuglijk nieuws voor Danira Boukhriss! Cupido heeft immers raak geschoten bij de 32-jarige ‘Vandaag’-presentatrice. De gelukkige is Ward Kerremans (34), de hoofdrolspeler uit de populaire fictieserie ‘Billie vs Benjamin’. Het nieuws kwam aan het licht tijdens de voetbalpodcast ‘MIDMID’ waarin Ward te gast was. Hij werd er aangekondigd als de nieuwe vriend van Danira. De VRT bevestigde intussen het nieuws, al wensen Ward en Danira zelf voorlopig niet te reageren.

Vorige relaties

Een jaar geleden raakte bekend dat Danira na een relatie van 2,5 jaar gebroken had met Will Michiels, bekend als rapper TheColorGrey. Voordien vormde ze een koppel met ‘De Mol’-kandidaat en StuBru-gezicht Bouba Kalala. Die relatie eindigde in 2018.

Ward Kerremans (midden) was dit jaar aanwezig op het Filmfestival van Oostende.

Belga / Nicolas Maeterlinck

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/danira-boukhriss-heeft-de-liefde-gevonden-bij-deze-vlaamse-acteur

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels