HomeNieuwsEntertainmentDanira Boukhriss breekt met vriend: "Daar hoeft echt geen man voor te...

Danira Boukhriss breekt met vriend: “Daar hoeft echt geen man voor te zorgen”

VRT-Presentatrice Danira Boukhriss is na een relatie van 2,5 jaar weer single. Waarom haar relatie precies tot een einde kwam, is niet duidelijk, al reageerde ze wel al op het feit dat ze single is.

Begin 2019 raakte bekend dat Danira Boukhriss een relatie had met Will Michiels (27), bekend als rapper TheColorGrey. Nu blijkt dat ze eerder dit jaar in alle stilte uit elkaar zijn gegaan.

Niet zomaar relatie beginnen

De 31-jarige ‘Vandaag’-presentatrice deelde dat nieuws afgelopen weekend in ‘Speeltijd’, het Joe-programma van Ann Van Elsen op zaterdag. Toen haar gevraagd werd of ze vandaag happy single is, antwoordde ze het volgende. “Als ik van iemand hou, dan ga ik ervoor. Ik ga ook niet zomaar een relatie beginnen met iemand van wie ik niet geloof dat het voor altijd zou kunnen zijn. Ik begin daar altijd serieus aan. Er wordt al eens gezegd dat kinderen van gescheiden ouders niet goed zouden zijn in relaties, dat klopt dan toch niet voor mij, vind ik”, bleef ze vaag.

Geluk

Maar Ann Van Elsen duwde door en kreeg dan toch de bevestiging dat ze wel degelijk vrijgezel is. “Ja, ik ben gelukkig, maar dat heeft niet alleen te maken met het feit dat ik single ben. Ik wil mijn geluk niet in de handen van iemand anders leggen. Als je dat wel doet, en die ene persoon valt weg… Waar sta je dan nog? Ik heb heel veel dingen die mij gelukkig maken. En nee, daar hoeft echt geen man voor te zorgen”, klonk het.

Voor haar relatie met Will was Danira samen met ‘De Mol’-kandidaat en StuBrugezicht Bouba Kalala. Die relatie duurde ongeveer een jaar.

Foto: Belga / James Arthur Gekiere

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels