Vind ons op

Zita

Dagmar uit ‘Boer zkt Vrouw’ keerde na exit nog terug naar Bart: “Ik voelde me toen heel overbodig”

Entertainment

Dagmar uit ‘Boer zkt Vrouw’ keerde na exit nog terug naar Bart: “Ik voelde me toen heel overbodig”

Boer Bart zag maandagavond plots twee van de drie kandidates uit eigen beweging vertrekken. Een van hen was Dagmar, die de week nadien toch nog even terugkeerde naar de boerderij om met Bart te praten.

Zowel Lotte (24) als Dagmar (22) gooiden de handdoek in de ring bij boer Bart in Wortegem-Petegem. Ze hadden de indruk dat Bart zijn keuze al lang gemaakt had en wilden hem meer tijd geven om Céline beter te leren kennen.

Koetjes en kalfjes

Een week na haar vertrek ging Dagmar toch nog eens langs bij boer Bart. “De week nadien ben ik nog even naar de boerderij teruggekeerd, dat hadden we zo afgesproken bij het afscheid. Ik hoopte op een goed gesprek zonder Céline, en ook zonder camera’s. Ik deed er een uur en veertig minuten over om naar daar te rijden, we hebben een halfuur over koetjes en kalfjes gepraat en toen zei hij dat hij weer aan het werk moest. Een gesprek zónder camera’s lukte dus ook moeilijk… Ik voelde mij op dat moment heel overbodig”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Onvolwassen

Hoewel ze in het begin veel gevoelens had voor Bart, minderde dat bij Dagmar al snel, tevens omdat ze merkte dat haar gevoelens niet beantwoord werden. “In het begin was dat lastig, ik had het gevoel dat ik niet de kansen kreeg die ik verdiende. Maar aan de andere kant had ik na een tijdje ook wel door dat Bart toch niet echt mijn type is. Hij is al 28, maar hij gedraagt zich soms echt nog als een jongetje. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat hij volwassener zou zijn”, klinkt het.

Goede vriendin

Dagmar is ervan overtuigd dat ze de juiste keuze gemaakt heeft. “Ik ben daar heel zeker van. Bart is een fantastische gast, maar wij matchten gewoon niet. Spijt van mijn deelname heb ik niet. Met Lotte heb ik een zeer goeie vriendin aan dit avontuur overgehouden. Wij spreken nog geregeld af om samen naar ‘Boer Zkt. Vrouw’ te kijken. Na de aflevering van deze week hebben we zelfs nog een filmpje gemaakt om Bart en Céline alle geluk te wensen”, besluit ze.

Het bericht Dagmar uit ‘Boer zkt Vrouw’ keerde na exit nog terug naar Bart: “Ik voelde me toen heel overbodig” verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top