HomeNieuwsEntertainmentDaarom toont dochter van Peter Van de Veire haar lichaam op Instagram...

Daarom toont dochter van Peter Van de Veire haar lichaam op Instagram (foto’s)

Jietske is haar naam. En ze is de 25-jarige dochter van radiopresentator Peter Van de Veire.

Zelf baat ze een kapsalon uit in Gent, maar in haar vrije tijd post ze ook geregeld een plaatje op Instagram. Niet zomaar wat foto’s, maar prentjes waarop ze haar complexen over haar lichaam niet onder stoelen of banken steekt.

Dat doet ze met een duidelijke boodschap: “Waarom begin je met het tonen van je lichaam op Instagram? Omdat het nooit ergens getoond zal worden. Omdat het niet te veel en niet te weinig is. Omdat het gewoon is, omdat het gewoon dat maatje 38/40 is. Omdat het niet perfect is. Omdat het ooit werd verstopt door verre en oude opmerkingen over appelsienbillen en hangtieten en buikjes teveel. Omdat “ge zijt precies wat verdikt hé”. Omdat. Daarom. Voor ons, voor jullie, voor de onzekerheden en de zekerheden. #selflove”

https://www.instagram.com/p/BwJrplLhcvN/

Onderstaande foto haalde ze dan weer eerst impulsief offline. “Omdat ik bang was voor de slechte reacties, oppervlakkige opmerkingen. Maar eigenlijk wil ik vooral doen waar ik me goed bij voel. Is dat oké? Dank.”

https://www.instagram.com/p/BpWTfxhn6-J/?utm_source=ig_embed

Ook haar dagelijkse onzekerheden deelt ze met haar volgers. “Als de juiste kleren uw rondingen verschonen, dan is het ook tijd om de waarheid eens aan het licht te brengen. (Swipe rechts) Ik geef het graag toe: ik heb vaak dagen dat ik mijn lijf in stukken wil scheuren en huil omdat ik mezelf teveel spiegel aan anderen. Dit is voor iedereen die dit ook voelt: het is oké. Proberen houden van is ook een vorm van #selflove.” Krachtige boodschappen van een al even krachtige dame!

https://www.instagram.com/p/Bo3hdhBnBO0/

Foto: Instagram Jietske

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels