Vind ons op

Zita

Entertainment

CUTE. Ex-Directioner Niall Horan amuseert zich tijdens concert van Harry Styles (video)

Hoog bezoek tijdens het concert van Harry Styles in Wembley Stadium in Londen zondagavond: Niall Horan, ex-bandlid van One Direction, dook onverwachts op in het publiek. Samen met zijn vriendin Amelia Woolley amuseert Horan zich duidelijk tijdens het optreden van zijn ex-collega. Styles is op dit moment op wereldtournee om zijn succesvolle album ‘Harry’s House’ te promoten.

Al sinds 2016 is de boyband One Direction uiteen, maar de onderlinge vriendschap tussen sommige leden blijft. Terwijl Liam Payne begin deze maand nog onder vuur kwam te liggen nadat hij slecht sprak over zijn ex-bandleden tijdens een podcast van Logan Paul, kunnen Niall Horan en Harry Styles het duidelijk wel nog met elkaar vinden. Fans reageerden dan ook laaiend enthousiast toen Horan in het publiek bleek te zitten van Styles’ concert in het befaamde Wembley Stadium afgelopen zondag.

@curiouslyhoran

dont call. dont text. #niallhoran #harrystyles #narry

♬ original sound – niall horans bff

Online circuleren er massaal filmpjes van Horan, die duidelijk geniet van de performance. Zeker wanneer Styles uiteindelijk de grote One Direction-hit ‘What Makes You Beautiful’ inzet, verschijnt er een hemelsbrede glimlach op Horans gezicht.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/cute-ex-directioner-niall-horan-amuseert-zich-tijdens-concert-van-harry-styles-video

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top