HomeNieuwsEntertainmentComédienne Tiffany Haddish strikt Brad Pitt in de lift

Comédienne Tiffany Haddish strikt Brad Pitt in de lift

Als comédienne Tiffany Haddish en hollywoodhunk Brad Pitt over een jaar allebei nog vrijgezel zijn, gaan ze op een date. Dat hebben de acteurs afgesproken toen ze elkaar tegenkwamen in de lift bij de uitreiking van de Oscars.

Tijdens het ochtendprogramma ‘Live With Kelly And Ryan’ vertelde de ‘Girls Trip’-actrice over haar ontmoeting met Pitt’ en hun bijzondere deal. Al heeft ze nog twijfels. “Hij heeft zeven kinderen. En ik weet niet of ik een man met zoveel kinderen aankan.” Voor alle duidelijkheid, Pitt heeft zes kinderen. Waarom de twee nog een jaar moeten wachten om af te spreken is ook niet helemaal duidelijk. “Ik weet het niet. Hij zei me een jaar te wachten.”

Beyoncé

De actrice doet wel vaker haar boekje open over wat er achter de schermen van Hollywoodfeestjes gebeurt. Vorige week bracht Beyoncé een nummer uit met dj Khaled waarop de zangeres  zingt: “Als ze met de queen willen feesten, kunnen ze maar beter een geheimhoudingscontract tekenen.” Het lijkt te gaan over Haddish, die in verschillende interviews openhartig was over hoe Beyoncé ingrijpt als op feestjes vrouwen te handtastelijk worden met haar man Jay Z.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels