HomeNieuwsEntertainmentComeback Ariana Grande laat nog even op zich wachten

Comeback Ariana Grande laat nog even op zich wachten

Ariana Grande staat binnenkort niet op het podium voor haar comebackconcert. De zangeres haalt vanwege “gezondheidsproblemen” een streep door haar show in Las Vegas, het eerste optreden dat ze zou geven sinds haar breuk met comedian Pete Davidson in oktober.

“Vegas, ik kamp momenteel met een aantal gezondheidsproblemen”, liet de Amerikaanse zangeres weten in een Instagram Story.

“Onvoorziene gezonheidsredenen”

“Het spijt me dat ik jullie dit weekend niet kan zien. Ik hou van jullie en kijk ernaar uit jullie volgend jaar te ontmoeten en het goed te maken.” Wat de 25-jarige zangeres mankeert, is niet duidelijk. Luxehotel The Cosmopolitan, waar ze zou optreden, houdt het op “onvoorziene gezondheidsredenen”. Mensen die een kaartje hebben gekocht, krijgen hun geld terug.

De zangeres heeft een zware tijd achter de rug. Zo werd er op 22 mei 2017 een aanslag gepleegd tijdens haar concert in Manchester, pleegde haar ex-vriend Mac Miller in september dit jaar zelfmoord en werd recentelijk haar verloving met Davidson verbroken

Wereldtournee

In maart trapt Grande haar vierde wereldtournee af. Ze doet ons land niet aan, maar op 23 en 24 augustus en op 11 september kan je Grande in Amsterdam gaan bewonderen.

Het bericht Comeback Ariana Grande laat nog even op zich wachten verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels