HomeNieuwsEntertainmentChristina Aguilera imponeert volgers door halfnaakt te poseren: «Wat een schoonheid!»

Christina Aguilera imponeert volgers door halfnaakt te poseren: «Wat een schoonheid!»

De Amerikaanse zangeres Christina Aguilera krijgt heel wat complimenten op een gedurfde foto die ze op Instagram deelde. «Onvoorstelbaar knap», is de algemene teneur.

Een jaar geleden kwam ‘La Fuerza’ uit, het nieuwe Spaanstalige album van Christina Aguilera. De 42-jarige zangeres van onder meer ‘Genie in a Bottle’ en ‘Lady Marmalade’ deelde enkele opvallende kiekjes van het afgelopen jaar. «Het is meer dan gewoon muziek. Het zijn de herinneringen, de samenwerkingen en zoveel momenten die ik mocht delen met alle knappe koppen achter dit project», schrijft ze erbij.

Adembenemend mooi

Op één van de foto’s poseert de knappe blondine met ontbloot bovenlijf terwijl ze haar boezem bedekt met haar hand. Haar volgers reageren overenthousiast. «Wat een schoonheid!», «Oh mijn God, Christina!», «Onvoorstelbaar knap», en «Mijn God, je bent adembenemend mooi», klinkt het. «Waar zijn alle haters die verontwaardigd zijn dat ze geen topje draagt?», knipoogt een enkeling nog.

Instagram Cn71NcDJGg7


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/christina-aguilera-imponeert-volgers-door-halfnaakt-te-poseren-wat-een-schoonheid

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels