HomeNieuwsEntertainmentChris Brown reageert heftig op beschuldigingen

Chris Brown reageert heftig op beschuldigingen

De Amerikaanse zanger Chris Brown is weer op vrije voeten. Hij werd maandag door een 24-jarig model beschuldigd van verkrachting en opgepakt door de Franse politie. Die heeft hem nu laten gaan, hoewel het onderzoek nog lopende is. Chris Brown zelf uitte op Instagram zijn ongenoegen.

Hotelsuite

De feiten vonden plaats in Parijs. Het model beschuldigde Brown en twee andere mannen ervan haar verkracht te hebben in zijn hotelsuite. Na een ondervraging werd Brown zonder aanklacht terug vrijgelaten. De Parijse openbare aanklager hamert er wel op dat het onderzoek wordt verdergezet.

“This Bitch Lyin’”

Snel na zijn vrijlating richtte Chris Brown zich op Instagram tot zijn volgers. De foto, of eigenlijk quote, “deze bitch liegt” laat weinig aan de verbeelding over. En mocht je nog twijfelen, dan maakt Brown het helemaal duidelijk in zijn bijschrift: “Ik wil dit helemaal uitklaren… Dit is niet waar en een grote leugen! Nooit! Voor mijn dochter en mijn familie is dit zo respectloos en het gaat in tegen mijn karakter en moraal!” Hij deelde nadien ook verschillende artikels die benadrukken dat hij is vrijgelaten.

Het bericht Chris Brown reageert heftig op beschuldigingen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels