HomeNieuwsEntertainmentCharlene van Monaco ging net iets te vaak naar plastische chirurg…

Charlene van Monaco ging net iets te vaak naar plastische chirurg…

Prinses Charlene van Monaco verscheen eind vorige maand nog eens in het openbaar en dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Vooral haar fel gebotoxte gezicht stond in de schijnwerpers.

Het lijkt erop dat Prinses Charlene zich niet heeft ingehouden bij haar laatste bezoekje aan de plastische chirurg. De vrouw van Prins Albert II, staatshoofd van het kleine Monaco, feliciteerde eind vorige maand Formule 1-piloot Lewis Hamilton met zijn overwinning op de Grand Prix van Monaco. De aandacht ging weliswaar niet naar Hamilton, maar naar het gezicht van de prinses. Voor het grootste deel van de dag droeg de voormalige zwemster een zonnebril, maar wanneer ze die afnam werd duidelijk dat haar gezicht stijf stond van de botox.

Charlene Lynette Wittstock, zoals de Zuid-Afrikaanse voluit heet, is niet vies van wat plastische ingrepen. Zo is het geen geheim dat ze al meermaals gebruikmaakte van fillers, laserbehandelingen en natuurlijk botox. Ook haar borsten gingen na haar huwelijk met Prins Albert II een cupmaat naar omhoog. De recente cosmetische ingrepen die ze liet uitvoeren, zouden weleens kunnen verklaren waarom ze al wekenlang niet meer in het openbaar was verschenen.

Het bericht Charlene van Monaco ging net iets te vaak naar plastische chirurg… verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels