HomeNieuwsEntertainmentCardi B verzilvert meeste prijzen tijdens MTV Video Music Award’s

Cardi B verzilvert meeste prijzen tijdens MTV Video Music Award’s

Vannacht vond in New York voor de 35ste keer de MTV Video Music Award’s plaats. Rapster Cardi B mocht de muzikale hoogmis openen. Niet zozeer de artiesten gingen met de aandacht lopen, maar wel enkele opvallende politieke statements. 

Wie had gedacht dat Cardi B voor een onopvallende entree ging gaan, had het mis. De artieste kwam op en deed alsof ze borstvoeding gaf. Hier stond een erg trotse moeder. Hoewel ze tien nominaties binnensleepte, kon ze er uiteindelijk maar drie verzilveren. Ze won in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’, ‘Beste Samenwerking’ en ‘Beste Zomernummer. Voor haar concurrentie Nicki Minaj had ze ook nog een duidelijke boodschap: “God gaf me liefde van fans en vrienden en die is oprecht en prachtig. Dat is iets wat jij niet kan kopen, bitch.”

Aretha Franklin 

Een belangrijke dame die zeker niet vergeten werd, was de recent overleden Aretha Franklin. Queen of Pop, Madonna nam het eerbetoon op zich en gaf een speech over hoe de soulzangeres haar en zoveel anderen haar beïnvloed had.

Politiek statement 

De controverse rond president Trump was een geliefde onderwerp op de awardshow. Zo bracht rapper Logic in ‘Fuck the wall’ T-shirt met Ryan Tedder van One Republic het nummer ‘One Day’. Alsof dat nog niet genoeg was betraden tijdens het optreden tientallen kinderen met hun ouders het podium. Ze droegen T-shirts en kaarsen met daarop de boodschap ‘we are all human beings’. Van een politiek statement gesproken.

Het bericht Cardi B verzilvert meeste prijzen tijdens MTV Video Music Award’s verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels