HomeNieuwsEntertainmentCardi B spendeert 80.000 dollar aan juwelen voor dochtertje

Cardi B spendeert 80.000 dollar aan juwelen voor dochtertje

Cardi B heeft juwelen ter waarde van 80.000 dollar (71.463 euro) cadeau gedaan aan haar dochtertje Kulture. Het gaat onder meer om verschillende diamanten armbanden en oorbellen. Het meisje viert haar eerste verjaardag in juli.

“Als ik veel juwelen heb, dan mijn dochter ook”, zo schreef Cardi B op haar Instagram. In praktijk vertaalde de rapper die uitspraak naar een uitgave van 80.000 dollar aan juwelen. Die kocht de zangeres voor haar dochtertje Kulture die in juli haar eerste verjaardag mag vieren. “Ik heb net een hoop geld uitgegeven aan mijn dochter”, stond er verder te lezen in de Instagrampost. “Een bad bitch moet je nu eenmaal kunnen verwennen, weet je. En ja, ik schep erover op want ik heb verschrikkelijk hard moeten werken om dit te bereiken”, voegde ze er nog aan toe. De Amerikaanse heeft de Instagrampost intussen verwijderd.

Armbandje

In de originele post was ook een tekstberichtje te zien waarin details werden opgesomd over de verschillende juwelen. Zo kreeg Kulture niet alleen zilveren en gouden armbanden, maar ook een paar diamanten oorbellen. “Alles zal klaarstaan om 15 uur. De armbanden zien er zo schattig uit en we hebben uiteindelijk gekozen voor het grotere paar oorbellen. Bel alsjeblieft naar Linda en vraag haar om de 80.000 dollar over te schrijven”, staat er in het bericht te lezen. Cardi B postte op haar Instagramverhaal een foto van Kulture die een van de armbanden draagt terwijl ze een tussendoortje eet.

Moederdag

Kulture is de dochter van Cardi B en haar man Offset. Beide rappers trouwden in 2017 en kregen vorig jaar hun eerste kindje. Offset vindt het belangrijk om voldoende tijd te spenderen met zijn gezin. Zo vloog hij op moederdag met hun dochter naar het optreden dat Cardi B die dag moest geven. Zo kon ze toch nog enige tijd met Kulture doorbrengen ondanks haar drukke werkschema. “Ik zeg niet dat ik de beste echtgenoot ter wereld heb, maar ik heb echt wel de beste echtgenoot ter wereld. Dank u schatje, ik hou van jou”, schreef Cardi B toen op haar Instagram als bedankje.

Het bericht Cardi B spendeert 80.000 dollar aan juwelen voor dochtertje verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels