HomeNieuwsEntertainmentCandice uit ‘Blind Getrouwd’ bereikt nieuwe mijlpaal: «Het is helemaal Candice!»

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ bereikt nieuwe mijlpaal: «Het is helemaal Candice!»

Candice Martens, die in ‘Blind Getrouwd’ succesvol gekoppeld werd aan Marijn, heeft reden om te vieren. Naast leerkracht is ze nu ook ondernemer: ze lanceert de kledingwebshop Fazenna by Candice.

Volgens het persbericht onstond het idee voor de webshop toen de 32-jarige Candice tijdens ‘Blind Getrouwd’ overladen werd met complimenten over haar outfits. Die zijn volgens de Beverse ‘fierce’ (krachtig) en ‘authentic’ (authentiek), vandaar de eerste twee letter van ‘Fazenna’. ‘Zena’ betekent dan weer ‘sterke vrouw’ in het Kroatisch. «Wie mij al een beetje kent, zal zien dat het helemaal Candice is», klinkt het.

Pravda / Ann Lomans

Candice wil met de door haar geselecteerde kleren op de webshop vrouwen zelfzekerder maken. «Als leerkracht heb ik er altijd naar gestreefd om mijn leerlingen in hun krachten te zetten en te bouwen aan hun zelfzekerheid», aldus Candice. «Dat wil ik nu ook doen met mijn webshop. Ik wil dat vrouwen die mijn kleding dragen, stralen en vol zelfvertrouwen helemaal zichzelf kunnen zijn. Als ze Fazenna dragen, voelen ze zich in hun kracht: sexy, elegant en onbevreesd. Met het merk wil ik een community van Fierce en Authentic women creëeren.»

Zus

Candice staat niet alleen in haar nieuwe onderneming, want ook haar zus Tessy speelt een rol. Candice is de creatieve kracht achter de shop en Tessy zorgt voor de professionele omkadering, klinkt het in een persbericht.

Meer info op www.fazenna.com

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/candice-uit-blind-getrouwd-bereikt-nieuwe-mijlpaal-het-helemaal-candice

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels