HomeNieuwsEntertainmentBrody Jenner heeft ook al snel een nieuwe vriendin

Brody Jenner heeft ook al snel een nieuwe vriendin

Amper twee dagen nadat ‘The Hills’-realityster Kaitlynn Carter zoenend werd gespot met Miley Cyrus, is bekend geworden dat ook haar ex Brody Jenner niet stil zit. De halfbroer van Kendall en Kylie zou bezig zijn met een model, aldus het magazine People.

Het zou model Josie Canseco zijn die zijn hoofd op hol brengt. Een bron laat aan People weten dat de twee elkaar in New York ontmoet hebben. Frankie Delgado, bekend van The Hills, zou ze aan elkaar hebben voorgesteld.

Foto AFP / D. Kambouris

Miley Cyrus

Brody is sinds twee weken vrijgezel. Na een jaar getrouwd te zijn geweest met Kaitlynn Carter, zijn ze inmiddels alweer gescheiden. Carter bleef niet lang bij de pakken zitten, en werd eerder deze week kussend gespot met Miley Cyrus, op haar beurt net gescheiden van Liam Hemsworth.

Jenner zei op Instagram over het zoenende tweetal: “Pas maar op! Er zullen snel foto’s volgen waarop Liam en ik elkaars handje vasthouden op het strand.” Miley kon er niet om lachen en schreef terug: “Brody, ga lekker een tukkie doen in je truck om even af te koelen #HotGirlSummer.”
&nbsp:

Het bericht Brody Jenner heeft ook al snel een nieuwe vriendin verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels