Vind ons op

Zita

Britney Spears deelt poedelnaakte selfie: «Vrijheid voelde nooit zo goed»

Entertainment

Britney Spears deelt poedelnaakte selfie: «Vrijheid voelde nooit zo goed»

De Amerikaanse zangeres Britney Spears heeft op Instagram een naaktselfie gedeeld. Sinds haar vader niet langer de voogdij over haar heeft, post ze wel vaker gewaagde foto’s.

Britney Spears heeft opnieuw de aandacht getrokken met een expliciete selfie waarop ze volledig naakt is. Op het kiekje zijn enkel haar intieme delen bedekt met een hartje en een bloemetje. «Vrijheid voelde nooit zo goed», schrijft ze erbij.

De 40-jarige zangeres leefde 13 jaar lang onder de voogdij van haar vader. Een half jaar geleden stapte hij op als voogd en kan Britney weer zelf beslissen over haar doen en laten. Dat was een grote overwinning voor haar en de #FreeBritney-beweging.

Puurste vorm

Ook toen deelde ze enkele gedurfde foto’s op Instagram. Ze legde uit dat het haar deugd doet om zichzelf te tonen zoals ze geboren is. «Als jullie zich afvragen waarom ik mijn lichaam NU laat zien? Wel, ik ben naakt geboren en na de moeilijke periode die ik heb doorgemaakt, ben ik op die manier naar mezelf beginnen te kijken. Ik wilde mezelf in een lichtere versie zien, naakt, zoals ik geboren ben. En als ik die pure foto’s dan zie, besef ik dat pijn en tranen niet zijn wie ik ben. Ik ben een vrouw. Een mooie, gevoelige vrouw die zichzelf wil aanschouwen in haar puurste vorm. Nee, ik ga geen halfnaakte foto’s blijven posten voor de rest van mijn leven, want dat zou maar saai zijn, maar het helpt wel om jezelf te verlichten», klonk het destijds.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/britney-spears-deelt-poedelnaakte-selfie-vrijheid-voelde-nooit-zo-goed

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top