HomeNieuwsEntertainmentBrad Pitt slaat terug in rechtszaak tegen Angelina Jolie

Brad Pitt slaat terug in rechtszaak tegen Angelina Jolie

Het zit er bovenarms op tussen de voormalige partners Brad Pitt en Angelina Jolie. Advocaten van de acteur hebben gereageerd op de beschuldigingen dat Pitt anderhalf jaar geen noemenswaardige alimentatie zou betaald hebben. Zij stellen dat de hoofdrolspeler uit onder andere ‘Troy’ Jolie zou geholpen hebben bij de aankoop van een nieuwe woning.

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn in een rechtszaak verwikkeld over de alimentatie voor hun kinderen. De twee wereldsterren waren een tijdlang getrouwd, maar leven sinds hun breuk op slechte voet met elkaar. Jolie diende een klacht in omdat ze van mening is dat haar ex-man tijdens de anderhalf jaar durende scheiding geen noemenswaardige alimentatie heeft betaald. Pitt en zijn team van advocaten hebben nu in strenge bewoordingen op die beschuldigingen gereageerd.

1,1 miljoen euro voor de kinderen

“De klacht van Jolie is onnodig, laat belangrijke informatie weg en is een duidelijke poging om de media-aandacht te manipuleren”, klinkt het in een officiële reactie. Volgens het Pitt-kamp zou de acteur zijn ex-vrouw 6,8 miljoen euro geleend hebben voor de aankoop van een huis. Daarnaast zou hij 1,1 miljoen euro overgemaakt hebben voor het welzijn van Jolie en de kinderen.

De advocaten van Jolie zijn niet te spreken over de reactie op hun klacht. “Het is een grove poging om de waarheid te verdraaien en de aandacht af te leiden van het feit dat hij niet aan de wettelijke verplichtingen tegenover zijn kinderen voldoet”, aldus advocate Samantha Bley DeJean bij NBC News. “Hij heeft haar inderdaad het geld geleend, maar vraagt er ook interest op. En een lening is geen alimentatie.

Het bericht Brad Pitt slaat terug in rechtszaak tegen Angelina Jolie verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels