HomeNieuwsEntertainmentBoer Jan uit ‘Boer zkt. Vrouw’ neemt afscheid van zijn honden

Boer Jan uit ‘Boer zkt. Vrouw’ neemt afscheid van zijn honden

Boer Jan uit ‘Boer zkt. Vrouw’ heeft afscheid genomen van zijn drie honden. Nu hij terugkomt naar België om bij Romina te zijn, is er geen plaats meer voor zijn drie huisgenoten. Gelukkig hebben de dieren een nieuw huis gevonden in Australië.

Een nieuw begin betekent ook een afgesloten hoofdstuk en dat heeft boer Jan aan de lijve ondervonden. De knappe cowboy uit ‘Boer zkt. Vrouw’ heeft zijn drie honden vaarwel gezegd. Jan verhuist naar België om dichter bij Romina te zijn, maar hier is geen plaats voor de dieren. Ze zijn echte werkdieren, verteld hij in een Instagrampost, en ze hebben veel ruimte nodig.

 

“Ik heb de juiste keuze gemaakt”

“Ik heb de toch wel moeilijke beslissing genomen om ze in Australië te laten”, vertelt Jan.  “Ze zijn het leven ginder gewoon en het zijn ook echte ‘working dogs’. Hier in België zou ik hen nooit kunnen geven wat ze in Australië kunnen doen. Vandaar denk ik voor de honden de juiste keuze te hebben gemaakt.” Maar de dieren stellen het goed: “Ze hebben allemaal een goede ‘working home’ gevonden bij vrienden van mij.”

Het bericht Boer Jan uit ‘Boer zkt. Vrouw’ neemt afscheid van zijn honden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels