HomeNieuwsEntertainmentBoef is woedend op de media: “Jullie krijgen me niet klein”

Boef is woedend op de media: “Jullie krijgen me niet klein”

De Nederlanse rapper Boef neemt de media onder vuur omdat er een bericht over hem verschenen is waarin staat dat hij een Nederlandse nieuwslezeres bedreigd zou hebben. “Het valt me op dat iedereen Boef nodig heeft in hun titels”, klinkt het.

Vrijdagmorgen deed nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood in de Ochtendshow van Radio 538 een boekje open over de 25-jarige rapper. Tijdens een eerdere nieuwsuitzending las ze een ANP-bericht voor over de “te grote auto” van Boef. Dat veroorzaakte commotie omdat hij toen “een of andere uitkering kreeg”, zo vertelde ze.

Boef was niet opgezet met de verspreiding van dat nieuws en zou Hannelore via Instagram bedreigd hebben met deze woorden: “Je moet ophouden met dat nieuws, want anders kom ik langs en pang pang”. Hannelore besloot geen aangifte te doen, “maar echt, wat een idioot”, klonk het.

“Nooit van Hannelore gehoord”

Vrijdagmiddag reageerde Boef razend op de openbaringen van Hannelore. Hij richt zich daarin voornamelijk tot de media. “Ik zeg je eerlijk: ik ben het allemaal een beetje zat, man. Boef dit Boef dat Boef zus Boef in 2016 dit Boef in 2007 dat. Ik snap dat al die negatieve nieuws jullie kliks opleveren en dus geld brengt. Maar ik merk dat bij Boef alles 10x dubbel is. Wat doet jullie echt pijn? Mijn succes? Is dat het? Want als jullie denken mij klein te krijgen, hebben jullie de verkeerde voor je”, schrijft hij.

“Ik kom uit de goot, maar letterlijk uit de goot. Niemand krijgt me zomaar klein. Al ben ik staatsvijand nr 1. Ik heb nooit van Hannelore gehoord überhaupt. Maar het valt me op dat iedereen Boef nodig heeft in hun titels. Maar post ook even die Instagrampost waarin ik haar bedreigd heb want ik herinner het me niet? Misschien mijn fans wel? Want ik denk dat mensen aan het cloudchasen zijn. Oohja, en voor iedereen die niet tegen mij succes kan, wat gaan jullie toch janken als mijn album uitkomt #youngmiljonairzonderdiploma”, klinkt het.

View this post on Instagram

Ik zeg je eerlijk ben het allemaal een beetje zat man. Boef dit boef dat boef zus boef in 2016 dit boef in 2007 dat. Ik snap dat al die negatieve nieuws jullie kliks oplevert en dus geld brengt. Maar ik merk dat bij boef alles 10x dubbel is. Wat doet jullie jou echt pijn ? Me succes ? Is dat het? Want als jullie denken mij klein te krijgen heb je de verkeerde voor je. Ik kom uit de goot maar letterlijk uit de goot.Niemand krijgt me zomaar klein. Al ben ik staatsvijand nr 1. Ik heb nooit van hannelore gehoord überhaupt. Maar het valt me op dat iedereen boef nodig heeft in huh titels. Maar post ook even die instagram post waarin ik haar bedreigd heb want ik herinner het me niet ? Misschien me fans wel ? Want ik denk dat mensen aan het cloudchasen zijn ( oohja en voor iedereen die niet tegen mij succes kan ) wat gaan jullie toch janken als me album uitkomt #youngmiljonairzonderdiploma

A post shared by Droomde ff Dat Ik Droomde ff (@boef) on

Het bericht Boef is woedend op de media: “Jullie krijgen me niet klein” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels