HomeNieuwsEntertainmentBo Van Spilbeeck gaat een biografie schrijven

Bo Van Spilbeeck gaat een biografie schrijven

VTM-journaliste Bo Van Spilbeeck brengt een biografie uit over haar beslissing om vrouw te worden. “Ik wil mijn eigen ervaring met anderen delen.” De vertaalrechten van het boek zijn ondertussen al verkocht aan het buitenland.

In het boek zal Van Spilbeeck schrijven over haar transitie en hoe het nu voelt om als vrouw door het leven te gaan. “Ik kreeg zoveel vragen van mensen die zich niet goed voelden in hun eigen vel. Omdat ik een rolmodel voor hun kan zijn, wilde ik ze helpen. Maar ik ben geen therapeute, dus ik kan alleen mijn eigen ervaringen delen in de vorm van een boek. Ik hoop zo anderen te steunen die met gelijkaardige gevoelens worstelen”, aldus Van Spilbeeck.

Cosmetische ingrepen 

Sinds het nieuws bekend raakte, heeft Bo al verschillende cosmetische ingrepen laten uitvoeren om er vrouwelijker uit te zien. Ook is ze gestart met een hormonenkuur. “Ik voel me veel vrouwelijker”, aldus de journalist enkele maanden geleden.

Buitenland 

Hoewel er nog geen verschijningsdatum bekend is voor het boek, zijn de vertaalrechten ondertussen al verkocht aan Frankrijk en ook in andere landen lopen onderhandelingen. De biografie verschijnt bij uitgeverij Horizon.

Het bericht Bo Van Spilbeeck gaat een biografie schrijven verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels