HomeNieuwsEntertainment‘Blind Getrouwd’ heeft zus van Candice ook liefde opgeleverd: «We hebben hen...

‘Blind Getrouwd’ heeft zus van Candice ook liefde opgeleverd: «We hebben hen gekoppeld»

De zus van Candice Martens, Tessy, heeft een nieuwe vriend. En dat is onrechtstreeks dankzij ‘Blind Getrouwd’, want het gaat om een vriend van Marijn. «Daardoor zie ik mijn zus toch nog vaak», aldus Candice.

Candice Martens (32) en Marijn Lenaerts (bijna 37) zijn het enige koppel dat het meest recente seizoen van ‘Blind Getrouwd’ overleefde. Intussen wonen ze zelfs samen in Binkom, in het huis van de moeder en stiefvader van Marijn. En dat valt behoorlijk goed mee. «Het voordeel is dat ons huis groot is. Ik werk thuis op de benedenverdieping, Candice boven met haar webshop. Overdag heb ik niet te veel last van haar (lacht). Altijd samen, dat zou te veel zijn. Ik kan het me niet voorstellen om op een klein appartement samen te wonen, zeker niet in coronatijden. Ik vrees dat er dan snel veel frustraties naar boven zouden komen. Het is belangrijk dat je elkaar soms kunt missen, zodat je ernaar uitkijkt om elkaar terug te zien», vertelt Marijn in Story.

Onverwachte wending

Voor Candice was die keuze minder vanzelfsprekend, want zij ruilde haar heimat Beveren in voor de Vlaams-Brabantse gemeente die 90 kilometer verder ligt. Dat maakt het moeilijker om haar familie en vrienden te zien, al valt dat in het geval van haar zus Tessy sinds kort wel mee. «Natuurlijk mis ik mijn vrienden, vriendinnen en familie, maar Binkom is het einde van de wereld niet, in anderhalf uur sta ik weer in Beveren. Mijn zus Tessy is een heel belangrijk persoon in mijn leven en haar achterlaten was heel moeilijk, maar door het lot is dat probleem intussen onverwacht opgelost: we hebben haar gekoppeld aan een vriend van Marijn en het is gelukt (lacht)! Ze zijn nu twee maanden samen. Daardoor zie ik mijn zus toch nog vaak. Ze helpt me ook met de boekhouding van mijn webshop en we kiezen samen de collectie. Als Tessy ooit zou beslissen om ook naar deze streek te verhuizen, zal dat wel lastig zijn voor onze ouders», aldus Candice.

Ander soort verliefdheid

Candice en Marijn zijn nog steeds erg verliefd op elkaar, al hebben de vlinders in hun buik nu plaatsgemaakt voor een ander soort verliefdheid. «Ik zie Candice natuurlijk nog steeds heel graag, maar op een andere manier. We werden ook pas verliefd na ons huwelijk, hé», verduidelijkt Marijn. «Laat ons zeggen dat het al gewoner is geworden», vult Candice aan. «De hevige verliefdheid is er niet meer elke dag, maar ik kan zeker nog verliefd naar hem kijken. Ik moet er trouwens nog altijd aan wennen om Marijn ‘mijn man’ te noemen. Ik heb de neiging om over mijn vriend te praten. Marijn hoeft ook niet altijd ‘mijn vrouw’ te zeggen, dat klinkt zo oud», knipoogt ze.

Van links naar rechts: Tessy, Candice, Marijn, Charlotte (zus van Marijn):

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/blind-getrouwd-heeft-zus-van-candice-ook-liefde-opgeleverd-we-hebben-hen-gekoppeld

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels